Zwemles voor iedereen!Terug naar het overzicht

Kom zwemles volgen bij Aquayara Tussen de Vaarten en ga met veel plezier je zwemdiploma's tegemoet!
Bij Aquayara kan iedereen zwemles komen volgen!

De lessen worden gegeven in kleine groepjes van maximaal 12, 8 of 4 kinderen, zodat iedereen uitgebreid aandacht krijgt. Het leren zwemmen wordt extra leuk gemaakt door alle speelse oefeningen die aangeboden worden.

Kinderen kunnen bij Aquayara lessen volgen voor het zwemdiploma A, B en C en voor zwemvaardigheidsdiploma's. Wil je een keer iets anders? Kies dan voor Aquafit voor Kids! Ook in de vakantie hoef je je niet te vervelen. Kom meedoen met de spannende cursus snorkelen bij Aquayara!

Ook voor peuter-, kleuter- en ouder en kind zwemmen kun je allemaal terecht bij zwemschool Aquayara! Klik voor alle informatie op de paarse button hieronder.

Tip! Kijk eens tussen onze blogs voor de leukste DIY-tips, recepten en uitjes

Zwemschool Aquayara B.V.

Carel Willinklaan 75
1328 LJ ALMERE
Openingstijden Klik voor de openingstijden op de paarse button hieronder. Prijs Klik voor een overzicht van de tarieven op de paarse button hieronder. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfstvakantie

Herfstvakantie

Fijn dat de herfstvakantie eraan zit te komen. Even weer lekker bijkomen van de drukke schema's en school. In onze uitagenda kun je weer volop tips vinden voor toffe herfstuitjes!

Herfstuitjes in de uitagenda