Indoor MountainbikeTerug naar het overzicht

Leer alles over mountainbiken tijdens deze toffe lessen bij Indoor Mountainbike!
Ben jij tussen de 6 en 14 jaar oud? En bezit je over basis fietsvaardigheden (dus, kun je op de weg, veilig naar school fietsen?) Dan kun jij meedoen met het kidsclinic seizoen bij Indoor Mountainbike! Een héél seizoen lang, 1,5 uur per week mountainbike-les in een gezellig groepje met nóg meer enthousiaste MTB-kids!

Tijdens deze Kids Clinic ga je in een groepje van minimaal 6 en maximaal 8 kinderen met onze instructeurs werken aan jouw skills op de MTB! Denk er maar eens over na, zijn er dingen die je al heel goed kunt? En wat vind je nog spannend? Daar gaan we samen aan werken! En nog beter, het is tijdens de clinic lekker rustig op de baan, dus alle ruimte om te oefenen!

Ben jij dus benieuwd hoe dapper jij bent op de mountainbike, en wil je eigenlijk wel eens wat meer leren over schakelen, remmen, sturen en ontwijken? Dan is de Kidsclinic écht iets voor jou, je vriend(in), je zusje, neefje, of achternichtje...

Wil je meer informatie? Klik op de roze websitebutton!

TIP: volg ons op facebook en insta en meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Indoor Mountainbike

E. Heimansweg 8
1331 AP Almere
Openingstijden zie website wanneer de lessen zijn Prijs €280,00 excl. MTB + helm
€420,00 incl. MTB + helm
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De Nieuwe Bibliotheek!

De Nieuwe Bibliotheek!

Ga tijdens de Kinderboekenweek van 5 tot en met 16 oktober mee op avontuur in De Nieuwe Bibliotheek van Almere. Dit jaar is het thema 'Gi-Ga-Groen'. Dus maak je klaar voor allerlei verhalen uit de natuur. Word een echte natuurheld!

Check het hele programma