Boerderijwinkel FruitTerug naar het overzicht

Je vindt de heerlijke producten in de Boerderijwinkel van Vink Fruitboerderij!
In de boerderijwinkel van Vink Fruitboerderij komen de pareltjes uit de streek samen. De schappen zijn gevuld met de mooie en lekkere producten, die elk seizoen veranderen! Je vindt de boerderijwinkel in de Noordoostpolder!

Haal het voorjaar in huis met tulpen uit de polder, of proef van verse aardbeien, kersen en frambozen terwijl je geniet van de zomerzon. Als het kouder wordt is het tijd voor heerlijke gerechten met koolrapen, bieten en spruiten aan stam. Of neem een kijkje in de ambachtelijk fruitkeuken waar jam, fruitsauzen en stoofperen worden bereid. Ook voor cadeautjes kun je terecht in de boerderijwinkel!

Of pluk je eigen appels en (stoof-)peren tijdens het seizoen in de zelfpluktuin bij Vink Fruitboerderij. Het plukseizoen loopt van eind augustus t/m eind oktober. Heeft u een appelallergie? Wie weet is onze Roblos wél geschikt om te eten.

Nieuwsgierig geworden? Kom langs in de winkel en laat je elke keer weer verrassen door de nieuwe producten in de schappen! Klik op de websitebutton voor meer informatie over Vink Fruitboerderij.

Tip: Ontdek ook de leukste kinderkledingwinkels op Kidsproof!

Vink Fruitboerderij

Zuiderringweg 13-II
8316 RA Kraggenburg
Openingstijden Maandag t/m vrijdag: 08.00-18.00
Zaterdag: 08.30-17.00
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to school!

Back to school!

Naast school is het natuurlijk super leuk om lid te zijn van een club of vereniging waar je samen met vriendjes kunt sporten, muziek maken, dansen, creatief zijn of verzin het maar. Wat ga jij dit schooljaar proberen?

Clubjes in Flevoland!