Wannahaves for KidsTerug naar het overzicht

Winkelen voor leuke, betaalbare en complete kinderoutfits bij Wannahaves for Kids in Almere!
Wannahaves for Kids is een toffe online webshop in Almere, waar ze leuke en betaalbare kinderkleding verkopen. Wat ook erg leuk is: ze bieden vooral complete outfits aan. Zo ben je zeker van shirts en broeken die goed bij elkaar passen! Ook heeft Wannahaves for Kids vrolijke accessoires die de outfit van je kind nog mooier maken.

Ben je op zoek naar iets specifieks of wil je de kleding eerst bekijken? Ook dit kan allemaal! Bij Wannahaves for Kids kun je een afspraak maken om de showroom te bezoeken en de leukste kleding te bekijken!

Ben je benieuwd naar wat Wannahaves for Kids allemaal voor leuke kleding en accessoires heeft? Klik dan op de roze button om naar de website te gaan!

Tip: ben je uitgeshopt? Kijk dan ook eens naar alle leuke uitjes die de komende tijd staan gepland in de regio Almere!

Wannahaves for Kids

Waagstraat 6
1335XB Almere
Openingstijden De webshop is altijd open, maar kijk voor meer informatie over de leveringstijden (en nog meer) op de website! Prijs Kijk voor meer informatie over de prijzen op de website! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to school!

Back to school!

Naast school is het natuurlijk super leuk om lid te zijn van een club of vereniging waar je samen met vriendjes kunt sporten, muziek maken, dansen, creatief zijn of verzin het maar. Wat ga jij dit schooljaar proberen?

Clubjes in Flevoland!