Pannenkoekhuis De StrooppotTerug naar het overzicht

Zin in pannenkoeken en spelen? Kom dan langs bij De Strooppot met de hele familie!
Pannenkoekhuis "De Strooppot " bevindt zich in één van de partyzalen van partycentrum "De Voorst". De ruimte is gezellig ingericht en je kunt kiezen uit maar liefst 30 soorten pannenkoeken. Alle pannenkoeken worden vers gebakken. Proef eens de speciale pannenkoeken & wereldpannenkoeken of de pannenkoek van de maand. Ook serveren zij glutenvrije en lactosevrije pannenkoeken.

In de Strooppot is een kleine speelhoek met o.a. krijtborden, klein speelgoed, DVD en kleurplaten met kleurpotloden. Alvast de menukaart bekijken? Klik dan door naar de website.

Als je eet bij De Strooppot dan betaal je slechts 1 euro entree voor het Speel en Doepark! Een gezellig, kleinschalige park met diverse toestellen zoals een airtrampoline, kabelbaan, klim en klautertoren, wiebelbrug, skelterbaan, schommels en veerwippen voor kinderen tot 12 jaar. Ook leuk zijn de kinderfeestjes met arrangementen bij De Strooppot!

De Voorst

Leemringweg 29
8317 RD Kraggenburg
Openingstijden Woensdag t/m vrijdag 12:00 - 18:30 uur.
Zaterdag en zondag 12:00 - 20:00 uur.
Maandag en dinsdag gesloten.
Prijs Vanaf €5,50. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to school!

Back to school!

Naast school is het natuurlijk super leuk om lid te zijn van een club of vereniging waar je samen met vriendjes kunt sporten, muziek maken, dansen, creatief zijn of verzin het maar. Wat ga jij dit schooljaar proberen?

Clubjes in Flevoland!