Onderweg AlmereTerug naar het overzicht

Restaurant Onderweg is een totaal concept met keukens uit Azië, Europa en Latijns Amerika.
Van een simpel kopje koffie met een croissantje tot een uitgebreide culinaire reis in een wereldkeuken, bij Onderweg Almere ben je op het juiste adres! Het restaurant ligt aan snelweg A6 en biedt de ideale eetgelegenheid onderweg.

Het lunchbuffet bevat zowel diverse koude als warme gerechten. Voor gasten die alleen van lekkere warme afgebakken broodjes met uitgebreid beleg willen genieten, zijn er ook voldoende keuzemogelijkheden. Het is ook mogelijk om naast het buffet à la carte gerechten te bestellen.Tot slot is er ook een ruime keuze aan diverse soorten fruit en salades. Het is ook mogelijk om naast het buffet à la carte gerechten te bestellen.

In de avonduren wordt er in de keuken verschillende wereldgerechten bereidt. Van
teppan Yaki tot spaanse tapas, snacks, sushi, Braziliaanse rodizio grill, lavagrill, salades, heerlijke desserts met o.a. een chocolade fontein.

Onderweg Almere

Oorweg 3
1324 ZX Almere
Openingstijden Lunch: 12 - 15 uur
Diner: 17 - 22 uur (in het weekend vanaf 16:30 uur)
Prijs Zie de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Back to school!

Back to school!

Naast school is het natuurlijk super leuk om lid te zijn van een club of vereniging waar je samen met vriendjes kunt sporten, muziek maken, dansen, creatief zijn of verzin het maar. Wat ga jij dit schooljaar proberen?

Clubjes in Flevoland!