• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Dunkin' DonutsTerug naar het overzicht

Lekker donuts eten bij de echte Dunkin Donuts in Almere Stad.

Dunkin’ Donuts Nederland

Zij zijn de enige échte Dunkin’ Donuts in Nederland en daar zijn ze trots op! De eerste Nederlandse Dunkin’ Donuts vestiging werd in Amsterdam geopend op 23 maart 2017, franchisenemer Nabil Besali luidde het startschot voor Dunkin’ Donuts in Nederland. Al snel volgde meer vestigingen en inmiddels is Dunkin’ Donuts niet alleen in Amsterdam te vinden.

Dunkin’ Donuts – Hoe het begon

Het verhaal van Dunkin’ Donuts begint in 1948 met ‘Open Kettle’, een donut- en koffierestaurant in Quincy, Massachusetts. Hier serveert oprichter William Rosenberg donuts voor vijf cent en koppen kwaliteitskoffie voor 10 cent. Na een brainstormsessie met zijn leidinggevenden verandert Rosenberg de naam in 1950 in ‘Dunkin’ Donuts’. Zijn doel: “De meest verse en heerlijke koffie en donuts maken, snel en zorgvuldig, in een moderne, goed ingerichte winkel.” Deze filosofie is nog altijd leidend. In 1955 wordt de eerste Dunkin’ Donuts-franchisevestiging geopend. In slechts tien jaar tijd groeit het aantal winkels vervolgens naar meer dan 100. Na deze mijlpaal, in 1972, introduceert Dunkin’ Donuts zijn beroemde Munchkins®. In de jaren daarna breidt Dunkin’ Donuts zijn menu steeds verder uit, met allerlei lekkernijen en dranken, waardoor gasten de hele dag bij het restaurant terechtkunnen.

Digitale innovatie

Dunkin’ Donuts is leider geworden in digitale innovatie. Met de Dunkin’ Mobile® App kunnen gasten rechtstreeks betalen met hun virtuele Dunkin’ Donuts Card. In de app kunnen gasten ook het menu bekijken, het dichtstbijzijnde Dunkin’ Donuts-restaurant opzoeken, een DD Perks®-account openen voor mobiele kortingsbonnen en aanbiedingen en nog veel meer. In 2016 heeft Dunkin’ On-the-Go Ordering geïntroduceerd. Hierbij kunnen DD Perks-leden maximaal 24 uur van tevoren een mobiele bestelling plaatsen, een vestiging kiezen en de bestelling vervolgens ophalen bij een Dunkin’ Donuts-restaurant of bij de drive-thru.

Voor meer informatie ga je naar de website via de roze websitebutton.

TIP: Neem ook een kijkje op onze kidsproof kinderfeestjespagina!

Dunkin' Donuts

Stationsstraat 26
1315 KJ Almere
Openingstijden Maandag 08:00 - 22:00
Dinsdag 08:00 - 22:00
Woensdag 08:00 - 22:00
Donderdag08:00 - 22:00
Vrijdag 08:00 - 23:00
Zaterdag 08:00 - 23:00
Zondag 08:00 - 22:00
Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomerse uitjes en avonturen

Zomerse uitjes en avonturen

Wiehoeee, zomervakantie! Natuurlijk hebben we een blog voor je klaargezet met de leukste uitjes voor deze vrije dagen. Boordevol gezellige, leuke en zomerse uitstapjes voor jou en je kind. Ontdek de beste vakantie-uitjes in Flevoland en daarbuiten.

Geen tijd te verliezen!