Neighbours KitchenTerug naar het overzicht

Een gezellig ontbijt- en lunchcafé met een verrassende wereldse menukaart!
Neighbours Kitchen is ontstaan uit een voorliefde voor puur, lekker, verantwoord eten en mensen bij elkaar brengen op een sfeervolle, huiselijke plek. Een kaarslichtje hier en daar, de gerechten mooi op geserveerd, aandacht voor de kleine details en aandacht voor elkaar. 

Eten en gezelligheid is veelal onlosmakelijk verbonden........ lang tafelen, proeven, genieten. Bij Neighbours Kitchen willen ze die cultuur een plek geven. Het is een plek waar men ongedwongen samen kan komen en kan genieten van een verrassende en wereldse menukaart en waar men keer op keer welkom is om op elk moment van de dag te genieten van de specialiteiten: koffie, thee en andere homemade drankjes. De mediterrane en Latijns Amerikaanse ambiance is er ook voelbaar! Bij neighbours Kitchen schijnt het zonnetje altijd!

Voor de kids is er een kist met kinderspeelgoed en er is een grote binnentuin waar kids kunnen spelen. Ook is er een kindermenukaart!

Klik voor meer informatie op de roze websitebutton!

Lekker shoppen na een een warm drankje? Klik hier voor leuke kinderwinkels in Almere

Neighbours Kitchen

Marie Curiestraat 3
Almere
Openingstijden donderdag t/m zondag van 11.00 t/m 17.00 uur Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Kinderfeestjesmaand!

Kinderfeestjesmaand!

Het is kinderfeestjesmaand bij Kidsproof Flevoland. Tijd om inspiratie op te doen!
Kies uit meer dan 100 feestjes, laat je inspireren door toffe thema-ideeën en ontdek originele cadeautips en feestelijke recepten. Zo maak jij van elke verjaardag een knalfeest! 

Kies jouw feestje!