Anansi de SpinTerug naar het overzicht

woensdag 20 oktober
Kroost & Cinekid Filmfestival in de herfstvakantie vol films en leuke workshops!
In samenwerking met Cinekid Festival belooft KROOST van 16 t/m 24 oktober weer een prachtig festival te worden. Voor supernieuwsgierige kids tussen de 3 en 14 jaar en (groot)ouders. Het festival is dé plek waar je je ogen opent voor de wereld om je heen. Cinekid laat jou ontdekken, verwonderen en verbinden met de beste films en series, uitdagende workshops, het MediaLab en nog véél meer. 

Een van deze films is Anansi de Spin. Dit sprookje uit Afrika van de slimme spin Anansi zijn mega-beroemd in Suriname, De Antillen, West Afrika en zelfs in het zuiden van Amerika, maar vreemd genoeg minder bekend in Nederland en de rest van Europa. Een nieuwe serie spannende animatiefilms, waarin Anansi de spin zijn tegenstanders steeds te slim af is was er nog niet. Tot nu! De animaties zijn grappig en hebben een mooie boodschap: ‘wie niet sterk of groot is, moet slim zijn ‘ En zo is Anansi de spin zijn tegenstanders telkens te slim af en overwint hij steeds weer.

Zondag 17 oktober - 11.00u / woensdag 20 oktober - 15.00u

Nog meer leuke voorstellingen zien van het Cinekid Festival? Klik daarvoor hier!

Zin om naar Anansi te gaan? Klik snel op de roze websitebutton om tickets te reserveren!

TIP: meld je aan voor onze nieuwsbrief en check ons regelmatig op facebook en insta!

Corrosia, Theater, Expo en Film

Markt 43
1354 AP Almere-Haven
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfstvakantie

Herfstvakantie

Fijn dat de herfstvakantie eraan zit te komen. Even weer lekker bijkomen van de drukke schema's en school. In onze uitagenda kun je weer volop tips vinden voor toffe herfstuitjes!

Herfstuitjes in de uitagenda