Caribische weekTerug naar het overzicht

Schud de herfstdip van je af en kom langs bij de Caribische Week in Junglepark de Orchideeën Hoeve!

Schud de herfstdip van je af en dompel je tijdens de Caribische week in Junglepark de Orchideeën Hoeve onder in ‘Tropical vibes’. Tijdens deze kleurrijke herfstvakantie-expeditie van 16 t/m 24 oktober staan er tal van Caribische specialiteiten op het programma. Stap samen met jouw gezin de jungle binnen en laat je betoveren in een wereld vol kleurrijke vlinders, uitbundige bloemen, grote watervallen en felroze flamingo’s.

Ga ‘CoCo Nuts’ tijdens de gloednieuwe jungleshow in het theater, geniet van het swingende optreden van de tropische steelband of laat jouw flamingo fever stijgen tijdens een ontmoeting met de flamingoverzorger. Ben jij klaar voor een extra zomers gevoel?

Caribische livemuziek
In de ‘Zwevende’ Bloementuin sta je midden in het bloemrijke centrum van het junglepark. Geniet hier de hele middag van de tropische steelband en droom weg naar de Caraïben. Wees gewaarschuwd… Lang stilzitten zit er met deze meeslepende muziek niet in!

Flamingo's
Waarom staan flamingo’s op één been? Hoe komen deze prachtige vogels aan hun roze kleur en kunnen flamingo’s nesten bouwen? Tijdens het voedermoment van de flamingo’s beantwoordt de flamingoverzorger alle vragen. Het voedermoment is te zien om 13:15 uur in het Makirijk en duurt ongeveer tien minuten.

Jungleshow Coco Nuts
Maak je tijdens de gloednieuwe herfstvakantieshow ‘CoCo Nuts’ op voor een spectaculaire reis door het Caribische gebied. Wanneer je nog niet gek van de tropen was, dan ben je het na deze spannende familieshow wel. De speciale herfstvakantieshow ‘CoCo Nuts’ is om 12.00, 14.00 en 15.30 uur te bewonderen en duurt ongeveer 20 minuten. 

Indoor speelparadijs
In de herfstvakantie kun je heerlijk klimmen en kleuteren in het waterrijke Mangrovebos Speelparadijs. Deze overdekte speeltuin is maar liefst 1.000 m2 groot en zit vol avontuurlijke belevenissen.

Let op: Het is noodzakelijk om online je bezoek op startijd te reserveren.

TIP: binnenkort jarig? Doe inspiratie op via onze Kinderfeestjes-pagina!

De Orchideeenhoeve

Oosterringweg 34
8315 PV Luttelgeest
Openingstijden De Caribische Week is van 16 t/m 24 oktober Prijs

Kinderen t/m 2 jaar: Gratis
Kinderen 3 t/m 12 jaar: € 8,50
Volwassenen: € 14,50

Reserveer van tevoren online

Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfstvakantie

Herfstvakantie

Fijn dat de herfstvakantie eraan zit te komen. Even weer lekker bijkomen van de drukke schema's en school. In onze uitagenda kun je weer volop tips vinden voor toffe herfstuitjes!

Herfstuitjes in de uitagenda