Ontdek de wereld van RobloxTerug naar het overzicht

dinsdag 11 juni 2024
Ontdek de wereld van Roblox bij Flevomeer Bibliotheek in Dronten!
Houd je kind van games spelen en lijkt het je leuk om je eigen game te maken? Dan ben je van harte welkom op 3 juni en 11 juni in FlevoMeer bibliotheek Dronten!

Dit uitje is leuk voor kinderen van 8 tot en met 13 jaar. 

Over de workshop
Roblox Studio is een computerprogramma waarin kinderen een eigen spel ontwerpen. Op het platform Roblox speel je spelletjes die anderen hebben gemaakt. Dit kunnen allerlei soorten spellen zijn, zoals escape rooms, race- of bouwspellen.

Eigenlijk is Roblox dus een verzamelplek met allerlei spelletjes die de gebruikers van Roblox Studio hebben gemaakt. Tijdens deze middag leren de kinderen hoe ze een eigen game kunnen maken.

Maar je mag ook gewoon lekker Roblox games komen spelen. Meld je wel even aan in de bibliotheek of via de website.

Klik snel door op de roze websitebutton.

TIP: neem ook eens een kijkje op onze kidsproof kinderwinkelpagina!

FlevoMeer Bibliotheek Dronten

De Rede 80
8251 EX Dronten
Openingstijden 15:00 uur Prijs Voor één reeks van twee bijeenkomsten hoef je maar 1 ticket te reserveren via de website. Kosten voor een reeks van twee workshops: € 3,00 voor leden en € 4,00 voor niet-leden. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kidsproof Teens event

Kidsproof Teens event

Ben je erbij? Op zaterdag 15 juni organiseren we weer het Kidsproof Teens event. Een super leuke dag vol met games, workshops en hangouts! Ben je tussen de 8-18 jaar? Dan mag je dit event niet missen! Van 12.00 tot 17.00 in het centrum van Almere Buiten.

Check snel het programma!