Mad Science dieren workshopTerug naar het overzicht

zondag 7 maart
Doe online mee met de toffe experimenten van Mad Science en Stad & Natuur, leer alles over dieren!

Ben jij gek op dieren? Dan is deze coole workshop van Mad Science en Stad & Natuur echt iets voor jou! 

Zorg dat je zondag 7 maart vrijhoudt in je agenda, want dan vertelt de professor van Mad Science je alles over dieren. Haal van tevoren alle materialen in huis, zodat je mee kunt doen met de toffe experimenten. Kun je de dierengeluiden raden? Of ben jij benieuwd of je een vogel kunt knutselen, die ook echt kan vliegen? Zorg dat je om 14.00 klaarzit voor de gratis livestream en doe lekker thuis mee met de workshop!

Wat heb je nodig voor de experimenten?
Voor de experimenten heb je een aantal materialen nodig, waarvan je vast al een deel in huis hebt. Leg van tevoren een doorzichtige beker of glas, een platte punaise, een beetje afwasmiddel, een lang stuk touw, een rietje, ballon, A4-papier en plakband klaar. Zorg ook dat er water, een schaar en wasknijpers in de buurt liggen. Heb jij al een idee welke experimenten jullie gaan doen?

Experimenten op zondagmiddag
Stad & Natuur organiseert regelmatig toffe workshops op zondagmiddag, in het Klokhuis Almere. Aan deze coole knutsels en experimenten doe je makkelijk mee vanuit huis, via de gratis livestream die deze keer om 14.00 uur begint. De workshop wordt uitgezonden op de Facebookkanalen van Stad & Natuur en Klokhuis Almere. Je hoeft je niet aan te melden. Red je 14.00 uur niet? Gelukkig kun je dit toffe experiment op een later moment gratis terugkijken via de website van Stad & Natuur en Klokhuis Almere. Klik hiervoor op de roze button!

Stad & Natuur en Klokhuis Almere 
Het Klokhuis in Almere Poort is een hele fijne plek voor workshops, speciaal voor kinderen met thema’s als techniek, wetenschap en duurzaamheid. Vanwege corona kunnen deze workshops momenteel niet fysiek plaatsvinden en biedt Stad & Natuur ze online aan!

Wil je meer weten over deze coole workshop? Klik op de roze button!

TIP: Wil jij nog meer toffe activiteiten doen? Neem een kijkje op onze Themapagina Eropuit

Stad & Natuur: Het Klokhuis Almere

Dettifosspad 7
1363BZ Almere
Openingstijden Zondag 7 maart, vanaf 14.00 uur Prijs Gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips