icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas

Fun Forest Almere weer openTerug naar het overzicht

zondag 25 april
Joepie, Klimpark Fun Forest in Almere is weer geopend!

Wat een leuk nieuws voor alle klimfans: vanaf 6 maart 2021 is Klimpark Fun Forest in Almere weer open! Ga jij binnenkort ook langs het klimbos om te sporten in de buitenlucht? 

Fun Forest Almere is weer open
Bij Klimpark Fun Forest in Almere zijn kinderen van 8 tot en met 17 jaar weer meer dan welkom om te komen sporten tussen de bomen! Slingerend door de prachtige omgeving van Fun Forest, kom je allerlei uitdagingen tegen. Wel zijn er maar een beperkt aantal plekjes beschikbaar, dus weer er snel bij! Zo kan Fun Forest ervoor zorgen dat iedereen genoeg ruimte heeft om veilig buiten te sporten.

Gelukkig zijn de bossen groot, zo kun je tijdens het klimmen altijd voldoende afstand houden. Daarnaast is fysiek contact bij de activiteiten niet nodig, dat maakt het makkelijker om de RIVM-maatregelen te volgen. Voor ouders is het ook belangrijk om te weten dat toeschouwen in het bos nog niet mogelijk is en dat Fun Forest werkt met een kiss & ride principe. 

Reserveer jouw klimkaart
Vergeet niet om voorafgaand aan jouw bezoek een klimkaart te boeken! Klik hiervoor op de roze button.

TIP: neem ook eens een kijkje op onze kidsproof kinderfeestjespagina!

Klimpark Fun Forest Almere

Kemphaanlaan 4
1358 AC Almere
Openingstijden Neem voor de actuele openingstijden een kijkje op de website Prijs Zie hiervoor de website via de roze button Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand