ZomeravondklimmenTerug naar het overzicht

zaterdag 9 juli
In de avond klimmen door het bos? Dat kan tijdens de unieke zomerklimavonden bij Klimpark Fun Forest!
Op 2 en 9 juli kun je zomeravondklimmen bij Klimpark Fun Forest in Almere! Het bijzondere van avondklimmen, is dat je tijdens de schemering door het bos klimt. Dit is de tijd dat alle bosbewoners het meest actief zijn. Deze avonden zijn dus perfect voor echte natuurliefhebbers!

Een unieke avond tussen de bomen 

Het bos in Almere blijft extra lang open. Geniet van een unieke avond tussen de bomen met je gezin, familie of vrienden. Klimmen kan van 17.30 tot 22.00 uur. De minimale lengte om te klimmen is 110 cm en de adviesleeftijd is vanaf 6 jaar.

Wil je jouw avond nog specialer maken? Schuif dan vooraf aan voor een heerlijke maaltijd of een verfrissend drankje bij de Boss Kitchen.

Koop je kaartjes voor het zomeravondklimmen via de roze websitebutton!

TIP: Wist je dat je bij Klimpark Fun Forest ook je kinderfeestje kunt vieren? 

Meer zomerse uitjes in Flevoland vind je in onze Uitagenda!


Klimpark Fun Forest Almere

Kemphaanlaan 4
1358 AC Almere
Openingstijden Zaterdag 2 en 9 juli van 17.30 tot 22.00 uur Prijs Afhankelijk van leeftijd, voor kinderen vanaf €15,95 en voor volwassenen €23,95. Klik op de roze websitebutton voor het prijzenoverzicht. Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomertips!

Zomertips!

Kijk jij ook al zo uit naar de zomervakantie waarin je allemaal leuke dingen kunt gaan ondernemen? Meld je dan nog even snel aan voor onze nieuwsbrief dan komen al die toffe uitjes zo in je inbox!

Vakantie inspiratie.