Appelplukdagen De KemphaanTerug naar het overzicht

vrijdag 23 september
De appelbomen op Stadslandgoed de Kemphaan hangen vol met de heerlijkste vruchten, kom ze plukken!
Op woensdag 7, vrijdag 16, woensdag 21 en vrijdag 23 september zijn er appelplukdagen op De Kemphaan! Kom zelf een lekkere zak vol verse appels plukken. 

Op deze appelplukmiddagen zijn gezinnen tussen 14.00 en 16.00 uur van harte welkom op de Kemphaan. Voor € 2,50 krijgen ze een zak die ze kunnen vullen met zelfgeplukte verse appels. Ook ligt er per gezin een handige plukstok klaar. Daarmee kunnen zelfs de appeltjes geplukt worden die heel hoog in de boom hangen. Met deze activiteit laat Stad & Natuur zien wat er groeit en bloeit en wordt er aangeleerd hoe je de appels het beste kunt plukken. Van deze appels kun je onder andere heerlijke appeltaart en appelmoes maken!

Tickets reserveren
Tickets voor deze activiteit dienen van tevoren gereserveerd te worden via de roze websitebutton. De appelbomen zijn te vinden in de appellaan naast het gebouw van Stad & Natuur (Kemphaanstraat 1).

Voor meer informatie klik je op de roze websitebutton!

TIP: op zoek naar meer leuke uitjes voor kinderen in de natuur? Bekijk onze Pagina Natuur!

foto: Jorn van Eck. ©

Stadslandgoed De Kemphaan

Kemphaanpad 4
1358 AC Almere
Openingstijden Tussen 14.00 en 16.00 uur Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste tips in Flevoland!

De leukste tips in Flevoland!

Dagje op stap met de kids? Onze Uitagenda staat vol toffe uitjes om de vrije dagen te laten slagen! Hebben jullie zin in een lekkere wandeling, een theatervoorstelling of toch liever een spannende familiespeurtocht?

Ga naar de Uitagenda pagina!