Informatieavond PleegzorgTerug naar het overzicht

Leer online over de verschillende kanten van pleegzorg bij Vitree en wat jij hierin zou kunnen betekenen.

Praat mee tijdens de Facebook Live Chats!

Door corona zijn er geen mogelijkheden voor informatiebijeenkomsten. Wel worden er nu facebook Lives georganiseerd zodat je nog steeds  informatie over het pleegouderschap kunt ontvangen. Via deze link kun je rechtstreeks mee kijken en luisteren. Ook gaan ze direct in op vragen die jij en anderen stellen.

De volgende live chats zijn op:
Donderdag 24 juni 2021 om 20.00 uur
Woensdag 8 september 2021 om 20.00 uur
Maandag 11 oktober 2021
Dinsdag 23 november 2021


Ieder kind hoort op te groeien op een veilige plek, met liefde en structuur. Helaas is dat voor sommige kinderen niet mogelijk. Voor die kinderen worden er pleegouders gezocht. Het liefst in of dichtbij de vertrouwde omgeving, bijvoorbeeld bij familie, vrienden of buren.

Pleegouders zijn mensen die tijdelijk voor een kind van een ander willen zorgen. Mensen met een luisterend oor. Die er gewoon voor deze kinderen willen zijn. En de kinderen voor langere of kortere periode willen opvangen. Soms voor een weekend per maand. Soms voor langere tijd. Voor alle leeftijden; baby, peuter, lagere school kind of puber.

Tijdens de informatieavond worden alle kanten van pleegzorg op een heldere en realistische manier belicht en vertelt een ervaren pleegouder over de eigen ervaringen. Tevens bekijk je een boeiend filmpje over het leven van een pleegkind. Ook is er volop gelegenheid om vragen te stellen.

Momenteel ivm corona zijn er af en toe online-spreekuren voor meer informatie! Check de roze websitebutton voor meer informatie!

TIP: blijf ons volgen op social media als facebook en insta of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Vitree


Flevoland
Openingstijden online om 20:00 uur Prijs Gratis! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Kinderfeestjesmaand!

Kinderfeestjesmaand!

Het is kinderfeestjesmaand bij Kidsproof Flevoland. Tijd om inspiratie op te doen!
Kies uit meer dan 100 feestjes, laat je inspireren door toffe thema-ideeën en ontdek originele cadeautips en feestelijke recepten. Zo maak jij van elke verjaardag een knalfeest! 

Kies jouw feestje!