Zomeractie De VrijbuiterTerug naar het overzicht

Zwembad de Vrijbuiter in Almere is deze zomervakantie extra vaak open voor vrij zwemmen!
Is jouw kind in de zomervakantie het liefste de hele dag in het water? Goed nieuws: Zwembad de Vrijbuiter in Almere is in de vakantie extra vaak open voor vrij zwemmen!

Het zwembad is speciaal geopend op maandag t/m vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur voor vrijzwemmen! Ook op de zondagmiddagen is Zwembad de Vrijbuiter van 13.00 tot 16.00 uur open!

Verrassende stormbaan

Gezellig samen zwemmen wordt in de zomervakantie een nog groter feest met de leuke stormbaan! Doordeweeks ligt er elke middag een leuke stormbaan in het doelgroepenbad. Voor de verrassing wisselt deze baan elke twee weken! 

Natuurlijk kun je in de zomervakantie ook gebruikmaken van de grote groene glijbaan, de stroomversnelling en de kiep emmers. Liever heerlijk buiten zwemmen in het zonnetje of relaxen in het bubbelbad? Dat kan natuurlijk ook gewoon tijdens deze zomeractie van Zwembad de Vrijbuiter!

De terrassen en horeca zijn geopend voor een lekkere lunch, een kopje koffie, een zomers ijsje of slushie!

Meer info? Klik op de roze websitebutton!

TIP: Schrijf je in voor de Kidsproof Flevoland nieuwsbrief en blijf op de hoogte van toffe kinderactiviteiten en gezinsuitjes in de buurt!

Zwembad De Vrijbuiter

Globeplein 1
1334 BT Almere
Openingstijden De zomeractie geldt tijdens de gehele zomervakantie in Almere Prijs Klik op de roze websitebutton voor de actuele prijzen Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Straaljagerweken bij Aviodrome

Straaljagerweken bij Aviodrome

Ben jij een goede straaljagerpiloot? Test jouw skills tijdens stoere straaljagertesten.

Kom deze zomer naar de straaljagerweken bij Luchtvaartmuseum Aviodrome in Lelystad.

Alles over straaljagers!