De Klucht van SinterklaasTerug naar het overzicht

vrijdag 1 december 2023
Neem je opa en oma mee naar AGORA Theater voor een avontuur om nooit te vergeten!
Dit wil je niet missen! Een hele bijzondere, te gekke, grappige Klucht van Sinterklaas. Wat gebeurt er met Sinterklaas (Jon van Eerd) en zijn Pieten als het Grote Boek verdwijnt Sinterklaas is dan wel een wijs man, maar niet zo wijs dat hij álles kan onthouden wat daarin staat. En wat is een Sinterklaasfeest zonder het Grote Boek? 

Vlak voor zijn vertrek naar Nederland komt de Sint er tot zijn grote schrik achter dat iemand zijn boek heeft gestolen. In het paleis is al een paar dagen een verdacht figuur gesignaleerd en elke dag verdwijnt er wel iets. Dan weer de staf, dan weer de mijter. En uiteindelijk is de Sint bang dat hij in zijn onderbroek op de boot naar Nederland moet. Maar dan verschijnen Tonnie en Ronnie, de tweeling uit Sint Isidorushoeve. Zij bedenken met al hun vriendjes een speurtocht om de boekenboef te vangen.

Alsof Sinterklaas het niet druk genoeg heeft als hij in Nederland is, heeft hij deze keer besloten jullie in het theater deze te gekke, grappige Klucht van Sinterklaas te laten zien.

Voor meer informatie over deze kindervoorstelling en tickets, klik je op de roze button.

Kijk voor een compleet overzicht van de leukste familievoorstellingen in onze uitagenda.

AGORA Theater

Agorabaan 12
8224 JS Lelystad
Openingstijden 19.00 uur Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Rapunzel de musical

Rapunzel de musical

Beleef het sprookje van Rapunzel op 9 december bij Kunstlinie Almere! Sita Vermeulen als Rapunzel. De betoverende liedjes, schitterende kostuums. Een groots decor én een flinke dosis humor maken ‘Rapunzel De Musical’ tot een heerlijk familie-uitje.

Ga gezellig samen kijken!