Almere City RunTerug naar het overzicht

zondag 18 juni
Doe jij mee met de Kids Run van 800 meter tijdens de Almere City Run? Super sportief!
Op zondag 18 juni 2023 is het weer zo ver, de Almere City Run! En ook dit jaar is er wederom een leuke kidsrun waar je aan mee kan doen. Iedereen van jong tot oud en van getraind tot ongetraind kan hieraan deelnemen.

De Kids Run is 800 meter lang. Deze is speciaal bedoeld om de jeugd (5-9) kennis te laten maken met de loopsport. De kidsrun start op het stadhuisplein en finisht daar ook weer. Langs het parcours staan vele enthousiaste toeschouwers die je aanmoedigen. Om zo iedereen naar de eindstreep te juichen.

ALS BEGELEIDER MEELOPEN
Papa's, mama's, opa's en oma's mogen als begeleider meelopen aan met de Kids Run. Daarvoor hebben zij een speciaal coachstartnummer nodig (€2,50). Bij de inschrijving kun je een coachnummer bestellen voor de begeleider. In verband met de veiligheid van het kind adviseren wij minstens 1 coachnummer per gezin te bestellen.

Je kan je nog voorinschrijven tot 1 april

Prijs: € 7,00 voor de  Kidsrun (1,8 km) bij voorinschrijving, daarna is het € 8,50.

Zin om mee te doen? Klik hieronder meteen door naar de website via de roze websitebutton!

TIP: Heb jij je al aangemeld voor onze nieuwsbrief? Deze staan vol toffe tips en vaak ook met een speciaal thema! En vergeet niet onze fijne blogs te lezen. Hier vind je leuke ervaringsverhalen, tips voor uitjes, tips voor activiteiten en nog veel meer!

Almere City Run


Almere
Openingstijden Kidsrun: start 10:30 Prijs € 7,00 Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente!

Lente!

Ruik je ook het voorjaar met zon, de verse blaadjes aan de bomen en de mooi ruikende bloemen? Wij worden hier wel weer heel erg blij van! In onze Uitagenda staan de leukste uitjes deze lente!

Lente-inspiratie