De Geheime Club 2.0 (6+)Terug naar het overzicht

zondag 1 oktober
Laat je verrassen door het mysterie van het raadsel van De Geheime Club van Bonte Hond. Spannend!
De Geheime Club van theatergezelschap BonteHond is helemaal iets voor jou als je: houdt van verassingen, graag een keer iets nieuws wil proberen en houdt van onverwachte dingen.

Het kan van alles zijn, niemand weet nog wat er gaat gebeuren. Is het een toneelstuk? Een duet? Een lang verhaal? Wat wel zeker is, is dat spelers, performers, zangers, rappers, hiphoppers, spoken word- en circusartiesten bij elkaar komen om een onvergetelijke ervaring te maken.
 
Is er dan verder niets zeker? Jawel. Het is een voorstelling van BonteHond voor 6+ en het duurt maximaal een uur. De Geheime Club is de kweekvijver van BonteHond voor talentontwikkeling. Na het werken met nieuwe talenten in SCHOPPEN en De Zijlijn heeft artistiek directeur Judith Faas de smaak te pakken. De Clubleden hebben autonoom samengewerkt en zijn door Judith Faas op artistiek niveau geadviseerd.

De Geheime Club, één groot mysterie maar wellicht straks niet meer voor jou! Dit wil je niet missen. Na afloop ontkennen wij alles.

De premiere is op 1 oktober te zien bij Kunstlinie! Haal snel je tickets. 

Kom gezellig met het hele gezin kijken. Voor meer informatie over deze kindervoorstelling klik je op de roze button!

Kijk voor een compleet overzicht van de leukste familievoorstellingen in onze uitagenda.

BonteHond

Stadhuisplein 2
1315 HT Almere
Openingstijden 15:00 uur Prijs Zie roze websitebutton Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Winnie the Poeh - De Musical

Winnie the Poeh - De Musical

Op zaterdag 30 september komen Disney’s iconische Winnie de Poeh, Janneman Robinson en hun beste vrienden Knorretje, Iejoor, Kanga, Roe, Konijn en Uil (en niet te vergeten Teigetje!) tot leven in deze prachtige musical in Kunstlinie.

Scoor snel je tickets!