Naar het circus!Terug naar het overzicht

Geniet deze zomer van een nostalgische circusvoorstelling van Circus Snor!
Deze zomer gaat Circus Snor op pad met de nieuwe voorstelling “Chapeau!”. Een vrolijke circusvoorstelling met artiesten uit heel Europa. Ook kunnen alle bezoekers zelf oefenen met de circusmaterialen, spelletjes spelen en zich verwonderen. Het totale programma duurt 2 uur.

Niet alleen een voorstelling, ook een Kinderkaravaan
Circus Snor reist door Nederland met een prachtige circustent. Daarnaast gaan er ook klassieke circuswagens mee op tournee en kan het publiek zich op elke locatie voorafgaand aan de voorstelling vermaken op de Kinderkaravaan. Er zijn verschillende circusmaterialen om mee te oefenen, kermisspelen voor jong en oud en natuurlijk kun je genieten van de traditionele popcorn en suikerspinnen.

Alle speellocaties in het land zijn met zorg uitgezocht. Zo kun je naar een voorstelling in het bos, op een geitenboerderij, in een fruittuin, op een fort of bij een gezellige camping! 

De artiesten
Circus Snor is naast een circus met professionals ook een plek waar artiesten in opleiding de kans krijgen zich te laten zien. Ook dit jaar zijn er weer bijzondere artiesten!

Zo zal jongleur Antonio laten zien dat je met hoeden veel meer kan doen dan dragen op je hoofd, balanceert Berl op een wel hele hoge ladder, zwaait Larissa door de tent in een ring, zal Nia hoelahoepen als geen ander en klimt Maria naar de nok van tent.

Daarnaast is natuurlijk Jasper in de piste te zien als spreekstalmeester en rijden er nog jongeren mee van circusscholen uit Nederland om te helpen bij de kinderkaravaan en kaartverkoop. 

Praktische informatie
In juni en juli kun je een voorstelling van Circus Snor bezoeken op allerlei locaties in Nederland. In Flevoland vind je dit leuke circus op 7 augustus in Kraggenburg, in de Noordoostpolder! Ook in Utrecht, Zwolle en de buurt van Amsterdam kun je genieten van het toffe cirus. 

Klik via de roze button door naar de site voor meer informatie en het volledige overzicht van de tour!

TIP: Een warme zomerdag? Dit zijn onze aanraders voor strandjes en zwemplekken in Flevoland!

Foto: Karianne Vermaas


Circus Snor


Openingstijden Klik op de roze websitebutton voor de verschillende locaties en tijden Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Straaljagerweken bij Aviodrome

Straaljagerweken bij Aviodrome

Ben jij een goede straaljagerpiloot? Test jouw skills tijdens stoere straaljagertesten.

Kom deze zomer naar de straaljagerweken bij Luchtvaartmuseum Aviodrome in Lelystad.

Alles over straaljagers!