Zelf appels & peren plukkenTerug naar het overzicht

zaterdag 30 september
Zo'n tof uitje, bezoek tijdens De Fruitigste Hardfruitdagen een van de vele boomgaarden en plukken maar!
De Fruitigste Hardfruitdagen zijn ieder jaar weer écht een feestje. Bezoek tijdens De Fruitigste Hardfruitdagen een van de vele boomgaarden in Nederland en pluk je eigen fruit.

Er is deze dagen naast het plukken van alles te doen, zoals een rondrit met de pluktrein, een bezoekje aan de bijenstal, appelsap persen, springen op het springkussen, beestjes zoeken in de boomgaard of je laten schminken. Natuurlijk kun je ook gewoon genieten van een kopje koffie met appeltaart!

Benieuwd naar de activiteiten van telers bij jou in de buurt? Bekijk dan het overzicht hieronder en ontdek welke telers meedoen aan De Fruitigste Dagen!

PROVINCIE FLEVOLAND

- Fruithal Smits in Zeewolde
Zaterdag 16 september en zaterdag 30 september van 10:00 tot 16:00 uur

- Verhage Fruit in Luttelgeest
Zaterdag 16 september en zaterdag 23 september van 10:00 tot 16:00 uur

Handig voor als je meer fruit en groente nodig hebt; veel fruitbedrijven hebben ook een mooie boerderijwinkel met lekkere streekproducten. 

In een groot deel van het land zijn er boomgaarden waar je tijdens de plukdagen welkom bent. Op zoek naar meer locaties? Of naar meer info over het aanbod van de boomgaarden die meedoen? Klik dan door naar de site via de roze button!

De Fruitigste

Diverse boomgaarden in de regio
Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Winnie the Poeh - De Musical

Winnie the Poeh - De Musical

Op zaterdag 30 september komen Disney’s iconische Winnie de Poeh, Janneman Robinson en hun beste vrienden Knorretje, Iejoor, Kanga, Roe, Konijn en Uil (en niet te vergeten Teigetje!) tot leven in deze prachtige musical in Kunstlinie.

Scoor snel je tickets!