Maak je eigen gameTerug naar het overzicht

dinsdag 7 mei
Dol op games? Bij FlevoMeer bibliotheek kun kinderen aan de slag met bloxels!
Bedenk, ontwerp en speel in de Flevomeer Bibliotheken Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant. Op verschillende dagen kunnen kinderen die dol zijn op gamen aan de slag met hun eigen gamewereld en -karakter!

Met de Bloxels-app kunnen ze verhalen maken door meteen te beginnen met het bouwen van personages, game-art en games. In de app kunnen ze alles over hun spel bewerken en aanpassen - hoe het eruit ziet en hoe elementen samenwerken en zich gedragen. Kinderen kunnen verhalen voor hun games schrijven met behulp van verhaalblokken, logische puzzels bouwen met actieblokken en hun personages transformeren met power-ups. 

De activiteit vindt plaats in:
- Swifterbant (7 en 14 mei)
- Biddinghuizen (21 en 28 mei)
- Dronten (4 en 11 juni)

Meer info? Klik op de roze websitebutton.

TIP: neem ook eens een kijkje op onze kidsproof eropuit pagina!

FlevoMeer Bibliotheek


Openingstijden Zie website Prijs Kosten voor een reeks van twee workshops: €3,00 voor leden en €4,00 voor niet-leden. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Urban Sports Games

Urban Sports Games

Tijdens de Urban Sports Games op 1 en 2 juni zijn de Esplanade, het Forum en het Stadhuisplein the-place-to-be voor iedereen die van urban sporten houdt! Er zijn wedstrijden, demo's, clinics en workshops. Deelname is ook nog eens gratis, zo tof!

Dit is er te doen