Hoeheettut (6+)Terug naar het overzicht

zondag 5 november 2023
Een speelse, beeldende familievoorstelling over letters, woorden en zinnen bij Kunstlinie Almere!
Kunnen lezen is mooi, kunnen kijken ook en in deze voorstelling doe je allebei. Je ontdekt abc’s in de vorm van mannetjes, verstopte letters, ruziemakende letters, woordbeelden en beeldwoorden en andere talige gekkigheid.

Wist jij bijvoorbeeld dat als je het woord ‘dop’ omdraait, er nog steeds ‘dop’ staat? En dat je met de letters in het woord ‘vlinder’ een vlinder tekenen kan?

Deze voorstelling is gebaseerd op teksten en tekeningen van Joke van Leeuwen, waaronder ‘Mooi boek’, in 2016 bekroond met de Zilveren Griffel. Voor iedereen die net heeft leren lezen en van taal en letters houdt.

Meer informatie? Klik op de roze websitebutton.

TIP: Heb jij je al aangemeld voor onze nieuwsbrief? Deze staan vol toffe tips en vaak ook met een speciaal thema! En vergeet niet onze fijne blogs te lezen. Hier vind je leuke ervaringsverhalen, tips voor uitjes, tips voor activiteiten en nog veel meer!

Kunstlinie Almere

Esplanade 10
1315 TA Almere
Openingstijden 5 november om 14.00 uur Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderboekenweek in de bieb

Kinderboekenweek in de bieb

Tijdens de Kinderboekenweek van 4 tot en met 15 oktober 2023 viert De Nieuwe Bibliotheek Almere THUIS in de bieb! Dit jaar is het thema 'Bij mij thuis'. In alle vestigingen zijn er superleuke activiteiten, voorstellingen, workshops en meer!

Naar het hele programma