Theater Artemis (4+)Terug naar het overzicht

zaterdag 23 december
Nu te zien bij Kunstlinie Almere: De grote ik heb hier geen zin show!
In deze woordloze kleutervoorstelling zie je hoe nietsvermoedende mensen plotseling in de spotlights komen te staan. Juist op een moment dat ze zich onbespied wanen, realiseren ze zich opeens dat ze vol in beeld zijn. Vluchten kan niet, dus ja… dan moet je iets… show, entertainment… maar hoe?  

De grote ik heb hier geen zin in show wordt begeleid door Het Showorkest van Theater Artemis onder leiding van muzikant Keimpe de Jong.  
 
Puzzelboekjes, vishengels en wasmanden, de spelers laten ze pardoes uit hun handen vallen. Wat volgt is een onbeholpen poging iets te worden wat ze helemaal niet zijn. De puzzelaar begint stuntelig te dansen, de sportvisser doet veel stoerder dan hij eigenlijk is en de huisman probeert ineens heel geestig uit de hoek te komen. In de paniek in hun ogen zie je hun hartstochtelijk wens: zo snel mogelijk terug naar het donker, weg uit het helse licht! 

Meer informatie? Klik op de roze websitebutton.

TIP: Extra voordelig naar Kunstlinie toereizen? Met de Winter Dagkaart Kids van allGo reist je kind een hele dag voor €3,- met je mee in alle allGo en R-net bussen binnen Almere.

Kunstlinie Almere

Esplanade 10
1315 TA Almere
Openingstijden 23 december om 14.00 uur Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Buiten on Ice

Buiten on Ice

Schaatsliefhebbers opgelet! Vanaf 13 december staat de gezellige ijsbaan weer in Almere Buiten Centrum.

Zin in een rondje op de schaatsbaan? Schaatsen aan en gaan.

Feestelijke opening op 13 decembers!