icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Aviodrome is jarig!Terug naar het overzicht

woensdag 28 juli
Luchtvaartmuseum Aviodrome is 50 jaar. Vier jij dit feestje mee?
Luchtvaartmuseum Aviodrome bestaat 50 jaar! Dat is natuurlijk reden voor een feest. Vier het feest mee op de verjaardag, doe mee met het kampioenschap vliegtuigjes gooien en maak kans op een rondvlucht! 

Ontdek bij het luchtvaartmuseum van Nederland meer dan 100 vliegtuigen en helikopters van neus tot staart, stap aan boord van een Boeing 747, vlieg zelf de wereld over in een flight simulator, neem als astronaut een kijkje in de ruimte of test jouw zenuwen tijdens de 4D-film Skymania!

Vliegtuigjes gooien

De hele zomer, van 10 juli t/m 29 augustus, viert Aviodrome de 50e verjaardag met het kampioenschap vliegtuigjes gooien. Het luchtvaartmuseum is namelijk op zoek naar de beste vliegers van Nederland! Iedere bezoeker kan en mag hier aan meedoen. Kom op het feestje, vouw jouw vliegtuigje, gooi zo ver je kunt en maak kans op een rondvlucht in echt vliegtuig!

Win een rondvlucht

Ben jij de winnaar van de dag? Dan win jij een leuke prijs. Word jij weekwinnaar? Dan win je zelfs een rondvlucht voor twee personen in een echt vliegtuig.

Op de wedstrijdbaan die speciaal voor dit kampioenschap is aangelegd, mag iedere bezoeker een poging wagen. Wil je eerst oefenen? Op de testbaan kun je zo vaak gooien als je wilt. Oefening baart tenslotte kunst.

Bekijk alvast een voorproefje in dit filmpje!Wil jij dit feest absoluut niet missen? Bestel vast jouw kaartje via de roze websitebutton!

TIP: Deze zomer kun je heerlijk spelen en afkoelen op deze 5 gratis natuurplekjes in Flevoland!

Luchtvaartmuseum Aviodrome

Pelikaanweg 50
8218 PG Luchthaven Lelystad
Openingstijden Dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur geopend, maandag gesloten. Prijs Zie website voor actuele prijzen Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Groeten uit Urk

Groeten uit Urk

Ga op pad met je mobiel, een dosis gezelligheid en de set ansichtkaarten 'Groeten uit Urk'! Kun jij de afbeelding vinden die op de ansichtkaart staat? Maar vervolgens een foto van de kaart waarbij de kaart als een puzzelstukje in de foto valt. Haal jij de meeste punten?

Ansichtkaarten Puzzeltocht