Speelkleed AlmereTerug naar het overzicht

woensdag 20 januari
Perfect voor kleine inwoners van Almere: een speelkleed met je eigen stad erop afgebeeld!
Superleuk speelgoed voor jouw kind, kleinkind, neefje of nichtje is het speelkleed van jouw eigen stad Almere. Geen oubollig saai speelkleed meer bij jullie thuis maar een leuk, leerzaam en herkenbaar speelkleed met meer dan 20 iconen en de kleinste details uit de stad. Je blijft er naar kijken!

Even shoppen in de City Mall, een wedstrijdje meepakken in het sportpark en dan race je naar de Oostvaardersplassen. Daarna scheur je via het klimbos en de Jungle naar het strandfestival voor een frisse duik. Het kan allemaal op het speelkleed van Almere!

Naast hét speelkleed van Almere heeft City-Play ook het speelkleed gemaakt van het Circuit van Zandvoort. Hoe gaaf is dat, met Max mee racen! Goed nieuws: City-Play heeft momenteel een leuke actie. Kan je niet kiezen welk speelkleed je wilt? Nu krijg je bij aankoop van het speelkleed van Almere 50% korting op het speelkleed van het Circuit van Zandvoort, dubbel plezier!

Het speelkleed is 115 x 175 cm groot, heeft een anti-slip onderzijde en is zacht van boven. Je steunt met je aankoop ook nog eens een goed doel. Van ieder speelkleed gaat er €1,- naar een lokaal goed doel.

Voor meer informatie en om het speelkleed te bestellen klik je op de roze button!

TIP: neem eens een kijkje in onze Uitagenda voor activiteiten in Almere!

TIP:

Speelkleed City Play


Prijs €49,95 + 50% korting op het speelkleed van het Circuit van Zandvoort Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips