Festival SpotTerug naar het overzicht

maandag 29 mei
Een festival voor vogelspotters of hippe vogels, jong en oud! Vol met sportieve en natuuractiviteiten.
Festival Spot is dé HotSpot voor liefhebbers van de natuur en festivals, aan de Almeerse kant van de Oostvaardersplassen. Voor vogelspotters of hippe vogels, jong en oud.

Activiteiten
Een proeftuin van het jaarprogramma bij Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders met vele verschillende activiteiten en belevenissen. Een ware natuurparade waar je de activiteiten van het Natuurbelevingcentrum kunt komen spotten.

Wat dacht je mountainbiken, waterbeestjes vangen, workshops, vintage kleding, excursies, leuke prijsjes, straattheater, photobooth en muziek. Festival Spot vindt dit jaar weer plaats op Tweede Pinksterdag, maandag 29 mei vanaf 12:00 uur. 

Voor kids zijn er allerlei dingen te beleven. Denk aan theater midden in de natuur, vogel- of insectenhuisjes timmeren en facepainting!

Naast de vaste onderdelen van het festival is er dit jaar extra aandacht voor duurzaamheid. De Broke Ass Millionaires komen om met het publiek (zelf mee gebrachte) kleding te herstylen. Ook is er een vintage kleding verkoop. Daarna kunnen jullie in de photobooth op de foto met hun nieuwe look. Ook het straattheater is vintage!

De slakkenman
Voor gezinnen speelt tijdens Festival Spot ‘De Slakkenman’ twee keer een prachtige voorstelling naast het festivalterrein. Jonge avonturiers kunnen tokkelen vanaf een jeep, wedstrijdje ‘Ren de Zeearend eruit’ rennen, de VR-films bekijken over archeologie (voor jong & oud) en de Wijze Uilenspeurtocht lopen!

Er is nog veel meer te beleven, klik op de roze button voor meer informatie!

TIP: Heb jij je al aangemeld voor onze nieuwsbrief? Deze staan vol toffe tips en vaak ook met een speciaal thema!

Stad & Natuur: Natuurbelevingcentrum Oostvaarders

Oostvaardersbosplaats 1
1336 RZ Almere
Openingstijden Vanaf 12.00 uur Prijs Gratis toegankelijk Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Family Day bij Jumping Jack!

Family Day bij Jumping Jack!

Samen met buurman Club Pellikaan organiseert Jumping Jack op 29 mei een Family Day met activiteiten voor het hele gezin. Denk aan een family bootcamp, oud-Hollandse spelletjes, een TikTok dansworkshop, vrij jumpen en knutselen! Van 10.00 - 14.00 uur.

Wat is er te doen?