Child Care AlmereTerug naar het overzicht

In Almere Poort vind je Child Care kinderopvang. Een kinderdagverblijf en BSO met Montessori werkwijze.
Gelegen naast de Godendreef in Almere Poort is Child Care Kinderopvang niet alleen goed bereikbaar, het nabij gelegen bos nodigt ook uit tot heerlijke wandelingen!
 
In de gezellige en rustige sfeer op de groepen worden de kinderen van jongs af aan gestimuleerd zoveel mogelijk zelf te doen. De goed geschoolde medewerkers zijn zeer enthousiast over de Montessori werkwijze gecombineerd met de Uk&Puk methodiek, en voeren dit met veel plezier uit. De sfeer is uitstekend en dat merken de kids, de ouders en zelfs de GGD.

Nieuwsgierig geworden? Kom eens langs en ervaar dat je meer van kinderopvang mag verwachten! Klik op de websitebutton voor meer informatie.

Op zoek naar nog meer adresjes rondom de opvoeding van jouw baby, peuter of kleuter? Bekijk snel onze thema-pagina!

Child Care Almere

Cyclopenstraat 14
1363TD Almere
Openingstijden Child Care is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:00 tot 19:00, ook in de schoolvakanties. Prijs Check de websitebutton voor alle prijzen Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Kinderfeestjesmaand!

Kinderfeestjesmaand!

Het is kinderfeestjesmaand bij Kidsproof Flevoland. Tijd om inspiratie op te doen!
Kies uit meer dan 100 feestjes, laat je inspireren door toffe thema-ideeën en ontdek originele cadeautips en feestelijke recepten. Zo maak jij van elke verjaardag een knalfeest! 

Kies jouw feestje!