Bijles/ HuiswerkbegeleidingTerug naar het overzicht

TopTeachings uit Amsterdam verzorgt bij De Kinderkliniek in Almere bijles en huiswerkbegeleiding op maat.
De Kinderkliniek is een compleet centrum voor alle medische en niet-medische zorg rond uw kind. In De Kinderkliniek wordt bijles en huiswerkbegeleiding verzorgd door TopTeachings.

TopTeachings
TopTeachings is een instituut dat begeleiding biedt aan kinderen uit het basis- en voortgezet onderwijs. Alle leerlingen krijgen op maat gemaakte ondersteuning, aansluitend op hun behoeften en wensen, van een bevoegd en ervaren docent. TopTeachings werkt met vakbekwame docenten met een basis- 1ste of 2de graad lesbevoegdheid in de vrijwel alle vakken in het basis- of voortgezet onderwijs.

De kwaliteit van de docenten maakt dat ook leerlingen met een behoefte aan specialistische begeleiding, zoals faalangst of dyslectie geholpen kunnen worden. Hiervoor worden buiten de ondersteunende lesblokken ook diverse trainingen gegeven.  

Huiswerkbegeleiding en (studie)coaching
In de huiswerkblokken werken leerlingen in groepen van maximaal zes kinderen zelfstandig aan opdrachten onder begeleiding van een coach. Deze coach helpt o.a. met het inplannen van het huiswerk. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit overhoren en agendaplanning. De coach leert de kinderen ‘leren’.
 
Bijles
De bijlessen worden gegeven door bevoegde docenten van het basis- of voortgezet onderwijs. De docenten zijn gespecialiseerd in verschillende vakken op verschillende niveaus. De bijles vindt plaats in maximaal zes leerlingen per docent.

Kinderen kunnen op de website via het digitale inschrijfformulier worden aangemeld. Binnen 48 uur wordt contact en een afspraak gemaakt voor een kosteloos intakegesprek van een half uur. Hierin worden met de leerling en ouders/verzorgers uitvoerig de persoonlijke leerpunten besproken.

Blijf op de hoogte van uitjes in de buurt met de Uitagenda van Kidsproof!

 
 

De Kinderkliniek, Katrientje Hofland

Hospitaalweg 1
1315 RA Almere
Openingstijden De huiswerkbegeleiding vindt plaats in De Kinderkliniek op maandag- en woensdag in blokken van twee uur. Zie de website voor actuele tijden. Prijs Bijles/huiswerkbegeleiding € 25,00 per uur (BTW-vrij). Inschrijf- en administratiekosten € 35,00. Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Er op uit tips voor de zomervakantie!

Er op uit tips voor de zomervakantie!

Nog heel even genieten van die laatste twee weken van de zomervakantie. Het gaat weer veel te snel voorbij! Maar niet getreurd, klik snel door op de roze button en ga er met het gezin nog even op uit en maak de mooiste zomervakantieherinneringen!

Inspiratie om met het gezin er op uit te gaan!