Orthopedagoog LelystadTerug naar het overzicht

Orthopedagoog Kinderpraktijk Lelystad: vertrouwen, verbinding, vooruitgang en vindingrijkheid!
Kinderpraktijk Lelystad is een orthopedagogische praktijk voor de Generalistische Basis GGZ gericht op kinderen en jeugdigen tot 18 jaar en hun opvoeders.
Neem gerust contact op als er extra ondersteuning en behandeling nodig is op het gebied van opvoeden, de sociaal-emotionele ontwikkeling van een kind en wanneer psycho-diagnostisch onderzoek gewenst is.
 
Ondanks ervaren problemen binnen de opvoeding, wordt er gekeken naar de krachten, wat er wel goed gaat om van daaruit verder te kijken en op te bouwen. De vier belangrijkste kernwaarden voor Kinderpraktijk Lelystad zijn vertrouwen, verbinding, vooruitgang en vindingrijkheid!

Meer weten? Ga dan snel via de websitebutton naar de site van deze Orthopedagoog!

Tip: meer tips wat betreft zorg en opvoeding vind je op onze themapagina Opvoeding

Kinderpraktijk Lelystad


Openingstijden Zie website voor meer informatie Prijs Zie website voor meer informatie Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Er op uit tips voor de zomervakantie!

Er op uit tips voor de zomervakantie!

Nog heel even genieten van die laatste twee weken van de zomervakantie. Het gaat weer veel te snel voorbij! Maar niet getreurd, klik snel door op de roze button en ga er met het gezin nog even op uit en maak de mooiste zomervakantieherinneringen!

Inspiratie om met het gezin er op uit te gaan!