PeuterspeelzaalTerug naar het overzicht

GO! Kinderopvang


Lelystad
Openingstijden Zie website Prijs Zie website GO! Kinderopvang
GO! Kinderopvang biedt peuterspeelzalen en peuterspeelochtenden voor kinderen van 2 tot 4 jaar.
GO! Kinderopvang biedt opvang op reguliere peuterspeelzalen, voor- en vroegschoolse educatie (VVE) peuterspeelzalen en een peuterspeelzaal voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

Samen spelend leren
Naar de peuterspeelzaal gaan is leuk en leerzaam tegelijk. Peuters kunnen in een uitdagende omgeving met elkaar spelen en zo zichzelf en de wereld ontdekken. Tijdens een ochtend of middag op een speelzaal worden allerlei activiteiten met de kinderen gedaan. Vrij spelen binnen en buiten is net zo belangrijk als creatieve activiteiten zoals plakken, knippen en kleien. Ook wordt veel aandacht besteed aan voorlezen en het zingen van liedjes. Samen eten en drinken vormen belangrijke momenten. De oudere 3 kinderen krijgen bijzondere aandacht. Zij zijn verder in hun ontwikkeling en worden gestimuleerd om hier gebruik van te maken! Met speciale activiteiten is er aandacht voor een soepele overgang naar de basisschool. 

GO! Kinderopvang biedt al meer dan 45 jaar kinderopvang aan bij kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, buitenschoolse opvang en gastouderopvang in de regio Flevoland.
Kijk voor meer informatie, plaatsingsmogelijkheden of om je kind aan te melden op de website via de websitebutton!

Jouw leuke uitjes kun je vinden in onze categorie eropuit!

Blogs & filmpjesAlle blogs