Informatieavond PleegzorgTerug naar het overzicht

Vitree


Flevoland
Openingstijden 20.00-22.00 uur Prijs Gratis!
Leer meer over de verschillende kanten van pleegzorg bij Vitree.
Ieder kind hoort op te groeien op een veilige plek, met liefde en structuur. Helaas is dat voor sommige kinderen niet mogelijk. Voor die kinderen worden er pleegouders gezocht. Het liefst in of dichtbij de vertrouwde omgeving, bijvoorbeeld bij familie, vrienden of buren.

Pleegouders zijn mensen die tijdelijk voor een kind van een ander willen zorgen. Mensen met een luisterend oor. Die er gewoon voor deze kinderen willen zijn. En de kinderen voor langere of kortere periode willen opvangen. Soms voor een weekend per maand. Soms voor langere tijd. Voor alle leeftijden; baby, peuter, lagere school kind of puber.

Tijdens de informatieavond worden alle kanten van pleegzorg op een heldere en realistische manier belicht en vertelt een ervaren pleegouder over de eigen ervaringen. Tevens bekijk je een boeiend filmpje over het leven van een pleegkind. Ook is er volop gelegenheid om vragen te stellen.

De avond start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur) en eindigt om 21.30 uur. Deelname is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. Fijn als je je even aanmeld via de website, zodat ze weten hoeveel mensen er komen.

let op, de informatieavonden zijn in Almere of in Lelystad.

En van harte welkom op een van onze informatieavonden:
– Lelystad: donderdag 27 juni 2019
– Almere: maandag 8 juli 2019
– Almere: donderdag 5 september 2019
– Lelystad: maandag 23 september 2019
– Emmeloord: maandag 4 november 2019
– Almere: dinsdag 12 november 2019
– Lelystad: donderdag 12 december 2019


Klik voor meer informatie op de websitebutton!

Blogs & filmpjesAlle blogs