Moeders van LelystadTerug naar het overzicht

Lelykracht

Badweg 21
Lelystad
Openingstijden Zie website Prijs Gratis
Samen met Lelykracht werken aan de toekomst van jouw kind!
Iedere moeder wil dat haar kind veilig opgroeit en alle kansen krijgt om zich te ontwikkelen. Iedere moeder weet ook wel wat daarvoor nodig is. Moeders bezitten een schat aan kennis en ervaring die de stad goed kan gebruiken. Daarom heeft Lelykracht Moeders van Lelystad in het leven geroepen. Een groep krachtige vrouwen met kinderen in de leeftijd van 10 tot 17 jaar die hun kennis willen delen. Lelykracht werkt samen met deze moeders, de gemeente en andere organisaties aan de toekomst van de kinderen in Lelystad door te bouwen aan een betere stad.

Met Moeders van Lelystad brengen we de wensen van moeders in kaart. Samen kijken we wat er nodig is om kinderen in Lelystad beter op te laten groeien. Wat is de ideale stad voor jouw kind? Welke zorgen heb je over zijn of haar ontwikkeling? Wat zou er moeten veranderen in Lelystad, zodat jouw kind nog beter kan opgroeien? Als jij mag bepalen, wat zou je dan willen aanpakken? Tijdens bijeenkomsten van Moeders van Lelystad praten we met elkaar over belangrijke onderwerpen zoals veiligheid, genoeg uitdaging en plezier en voldoende kansen voor persoonlijke groei.

Ben jij een moeder van een kind in de leeftijd van 10 tot 17 jaar en wil je meepraten of meedoen? Lelykracht wil graag horen wat jou bezighoudt in de opvoeding. 
Klik voor meer informatie, of om je aan te melden op de roze button!

Klik hier voor zomerse uitjes voor jong en oud!