6x Creatieve Wibra musthaves!

14 februari 2022

We kregen een uitnodiging om de nieuwe Wibra bij ons in de buurt te komen bekijken. Ik moet eerlijk bekennen dat ik al heel lang niet bij Wibra was geweest, maar wat zijn we super leuk geslaagd!
Dit zijn onze must-haves voor de voorjaarsvakantie! 

Hip: Diamond Painting

Het is al een tijdje populair bij Lynn en haar vriendinnen: Diamond painting. Een soort schilderen op nummer, maar dan met heel veel gekleurde diamonds. Bij Wibra vonden we niet alleen veel toffe posters om te maken, maar ook een 3D unicorn lamp, kussenhoezen en deze Disney versie. Daar vermaken de meiden zich wel een dagje mee!

Creatief met Paracord

Liever een stoere activiteit? Paracord armbanden doen het goed bij onze jongens! En ze zelf maken is natuurlijk het allerleukste. Mooie kleurencombinaties worden stoere armbanden. Genoeg keus aan mooi cord bij onze vestiging. 

Happy Stones

Wil je de kindjes mee naar buiten krijgen? Maak dan samen de leukste happy stones. Dan gaan ze daarna zeker met je mee het bos in om de mooi beschilderde stenen te verstoppen. Het idee is simpel: Versier stenen, verstop ze langs wandelpaden en maak onverwachts een ander blij. Je kunt natuurlijk aan de slag met gevonden stenen en de betaalbare verf of ga aan de slag met de rock painting pakketten. Ook leuk vanuit je vakantiehuisje!

Grappige dieren knutselen

Vroeger maakte mijn moeder palmbomen in mijn haar. Maar de creativiteit met deze harige ijzerdraadjes is natuurlijk eindeloos. In de Wibra winkel vonden we leuke pakketjes mét handig voorbeeld en stappenplan. Kunnen ze er zelf mee aan de slag!




Tip! Ik was echt verrast door alle knutselspullen bij Wibra. Play-Doh klei, kwasten, lijm, verf, papier, maar ook allerlei kleuren glitters en (deze maken echt alles leuk) wiebeloogjes! 

Populaire puzzels

Ik heb ook gelijk een paar leuke puzzels meegenomen. Ik koos er eentje van schattige dieren voor Lynn, Avengers voor Owen en PAW Patrol voor Kyan. Voor de fans: we hebben ook Harry Potter zien liggen.


Spelletjes

We hebben een kast vol met spellen waar je echt even voor moet gaat zitten, maar deze 2 spellen nam ik bij Wibra mee voor een leuk potje tussendoor. Ezelen en pesten deden wij vroeger vaak op de camping, benieuwd of de kindjes het net zo leuk vinden. De kaartspelletjes zijn ook nog eens ideaal om mee te nemen op vakantie!



O ja, en echt heel leuk: mijn collega Annemarie vond in haar vestiging Glibbi: voor knetterend water, van glibberig naar vloeibaar en van blauw naar paars. Klinkt echt heel cool, snel maar eens kijken of ze dat hier ook hebben... 

Echt betaalbaar!

Duur zo’n zelf samengesteld vakantiepakket? Dat viel me dus enorm mee! Diamond painting is er vanaf €1,49. Paracord voor €0,89, Rock painting slechts €2,99 en puzzels kosten gemiddeld €3,99

Ook benieuwd? check hier de dichtstbijzijnde vestiging of bekijk op www.wibra.nl de folder met alle vakantietips!

Hé Wibra, dat doe je goed! ;)

(in samenwerking met Wibra)

 

 

 

Naar de website