Kidsproof blogTerug

Glamour Party bij Glamour Faces

11 april
Een tof grote-meiden feest bij Glamour Faces in Almere Haven. Leer makeuppen en ga in stijl op de foto!
Glamour Party met fotoshoot!
Een grote meiden-feestje. Altijd een uitdaging! Wij gingen met Lorien, Karlijn, Yara, Lindsay, Liselotte en Iza naar Glamour Faces in Almere Haven. Een plek waar Wendy de Valk zowel Glamour Party's geeft voor meiden, als thema-schmink feestjes voor kleindere kinderen.
We werden hartelijk ontvangen in de feestelijke ruimte waar de meiden limonade mochten tappen uit de limonadefontein en er een heerlijke bak met snoepjes stond. Na deze versnapering mochten ze de trap op, naar boven. Naar het visagie-walhalla.
In een ruimte vol met hoedjes, accessoires en make-upspullen staat een lange tafel. Hierop staan verschillende grote palletten make up. De meiden krijgen van Wendy uitleg wat ze wanneer moeten doen. Reiniger, dagcreme, hoe smeer ik dat eigenlijk op mijn gezicht? Superleerzaam en een feest!Nu mogen de meiden zelf aan de slag met het opmaken van hun ogen. Er wordt goed uitgelegd welke kleuren ze eerst moeten gebruiken, tot waar je moet opbrengen en wat je vooral niet moet doen. Er wordt nog het nodige weggeveegd met tissues, maar over het algemeen zijn de meiden bijzonder tevreden over het resultaat.


 
Dan is de mascara aan de beurt. Met tips van Wendy lukt het iedereen om mooie zwarte wimpers te maken.
Daarna is het de beurt aan de nagels. Iedereen kiest een mooi kleurtje. De een gaat voor roze, de ander voor pastelgroen, blauw is ook in trek!
Na het nagels lakken mogen de meiden een mooie outfit uitkiezen uit een van de rekken. Wat een feest. Een enorme garderobe met prachtige glamourjurken, een scala aan tasjes, haarbanden en wow, een enorme schoenenkast vol pumps en hakken. Die zijn allemaal snel uitgekozen en de meiden maken zich op voor de fotoshoot die op de planning staat.En kijk eens naar het restultaat, wát een vamps! Een echt Glamour Feestje kun je dit wel noemen. Na het uitreiken van de Glamourdiploma's wordt er nog even fijn karaoke gezongen in stijl en wordt er popcorn gemaakt in de popcornmachine.Voor grote meiden is Glamour Faces een aanrader, je even echt Glamourous voelen! En wil je het nou helemaal in stijl, er is ook nog een VIP treatment inclusief Limousine mogelijk.
BewarenBewarenBewarenBewarenBewaren