icon-closeClub Adventure juni2020
icon-closeClub Adventure juni2020

Open dag bij Kids Stories!

14 september 2017
Blogster Ellen ging een kijkje nemen bij de Open Dag van Kids Stories (nu KinderPaleis Poort). Lees snel wat zij van de open dag én het kinderdagverblijf vonden!
Al straten verderop kon je de feestmuziek horen. De open dag van Kidsstories, of zoals het nu gaat heten ‘Kinderpaleis Poort’ was een knallend succes. Er werd aan het begin nog geteld hoeveel mensen er waren langsgekomen, maar dit werden er zo veel, dat ze maar gestopt zijn met tellen.

Al die mensen kwamen natuurlijk om een kijkje te nemen in het pand en om de leidsters te ontmoeten, maar er is door alle mensen ook aardig wat geld gedoneerd voor het Ronald McDonald Huis. Super goed, dat er op een open dag aandacht wordt geschonken aan zo een goed doel.

Bij de ingang van de BSO, stond een grote ballonnenboog en overal stonden springkussens verstopt; zelfs binnen! De kinderen waren allemaal heerlijk aan het spelen en konden genieten van suikerspinnen, snackhapjes en popcorn. Het was een groot feest! Stiekem kwam het publiek ook wel een beetje voor het optreden van oud ‘The Voice‘ kandidaat ‘Vinchenzo’, die een spetterend live optreden verzorgde voor alle gasten.Op het speelpleintje stond een partytent met een podium en allerlei liedjes uit de top 40 passeerden de revue, terwijl er mensen stonden te dansen en iedereen zong mee. Heel gezellig! Gelukkig was iedereen al opgewarmd, want United Dance Almere had ook al een mooi optreden gegeven. Wisten jullie trouwens dat zij ook danslessen geven op het Kinderpaleis Poort? Naast de danslessen, biedt de BSO per 4 weken nog veel meer professionele en leuke muzieklessen en zelfs workshops aan, zoals: Science, koken, graffiti, zwemles, voetbalschool en zelfs vloggen. Helemaal met de tijd mee dus en je kind hoeft zich niet te vervelen op de BSO.  Natuurlijk heb ik ook even een ronde gemaakt door het pand en de lokalen. Wat mij opviel is dat zowel de dagopvang als de BSO een huiselijke sfeer hebben en dat er leuke knutselwerkjes op de muren hangen. Ze werken met vaste leidsters en de VVE-methode ‘UK & PUK’ en ook deze vrolijke vriendjes kon je in de lokalen terugvinden. De BSO is (op aanvraag) geopend van 6 uur ’s ochtends tot 20 uur ’s avonds (dagopvang tot 19 uur) en mocht je niet in staat zijn om je kinderen zelf te halen/brengen, dan heeft Kinderpaleis Poort ook een haal en brengservice, zelfs als je niet in Almere Poort woont. Hoe zit het dan met het eten? Ik hoor het jullie denken. Er is een professionele kok die elke dag een gezonde maaltijd voor de kinderen verzorgt. Helemaal geregeld, dus.Er was ook 1 gelukkige bezoeker, die de loting had gewonnen en een mooie kinderwagen mee naar huis mocht nemen; zo werd de open dag voor haar al helemaal onvergetelijk!

Het was een zeer geslaagd feestje!