Kidsproof blogTerug

Pasen met de helden van Nick Jr.

20 april
Kidsproofreporter Maartje ging met haar ouders naar haar helden tijdens de Nick Jr. Fandagen. Lees hier hoe zij het beleefd hebben!
Een uitnodiging voor de Nick Jr. Fandagen. Op tweede paasdag naar een groots kinderevent, gaan we dat doen? In mijn gedachte zie en hoor ik vermoeide kinderen en wachtrijen waar je alleen maar gefrustreerd van wordt. Maar bij de gedachte aan een heel blij snoetje als dochterlief misschien wel een high five kan krijgen van Chase of Marshall, haar helden, zijn we al snel overstag. Yes, we can do this! En het blijkt nog beter dan dat!

Maandagochtend, het is zover, we maken dochterlief wakker en we vertellen haar dat we vandaag naar de Nick Jr. Fandagen gaan. Nou inderdaad, die grijns is op haar gezicht is er. Hup ontbijten, aankleden, tas inpakken en in de auto. Op naar Duinrell.Bij binnenkomst worden we al zwaaiend ontvangen door niemand minder dan Diego. Ook de medewerkers hebben vandaag zin in de Fandag en we ontvangen een programma en een speurtocht. Onze eerste indruk van het park is goed. Er zijn genoeg attracties waar onze 3-jarige zich mee kan vermaken. Onze dag is een dag met een missie en we besluiten eerst ons lijstje af te werken, zodat we niet teleurgesteld naar huis hoeven.

Eerst op zoek naar de meet and greet met Chase en Marshall! Op weg komen we langs het theater, waar we zien dat de minishow van Dora en Diego bijna zal beginnen. We hebben een mooi plekje bijna helemaal vooraan. Dora en Diego gaan op avontuur samen met Boots en de zeemeermin. De kinderen kijken het ene moment ademloos toe, het volgende moment dansen en klappen ze mee met de bekende liedjes uit de serie, een feest der herkenning. Wat een geweldige show was dit!

Bij de meet and greet met Marshall en Chase hoeven we maximaal 5 minuten in de rij staan voor een knuffel of een high five. Onze dochter weet daar wel raad mee en zodoende heeft ze in no time meerder high fives en knuffels te pakken. In de tent ernaast kunnen de kinderen heerlijk spelen met het nieuwste Nick Jr speelgoed en knutselmateriaal. Wat een gezellige happening hier en voor de ouders ruimte genoeg om even lekker rustig te zitten en bij te komen met een lekker bakkie koffie of thee.

Wij vervolgen onze missie en gaan naar de meet and greet met Dora en Diego. Daar kun je ook glittertattoos laten zetten en je haar pimpen. Niks geen lange wachtrijen en dus zijn alle high fives zo weer binnen. Nadat we alles hebben gedaan (nu een dochter met blauw haar en een glittertattoo van Blaze rijker) gaan we op ons gemak nog even het attractiepark verkennen. Ook hier valt ons op de dat de drukte ontzettend meevalt en de wachtrijen goed te doen zijn. Dochterlief heeft het duidelijk naar haar zin.De zon schijnt, maar het is wel koud vandaag. We besluiten om even lekker een beetje te gaan opwarmen en wat te gaan drinken en eten bij de NickJr Bioscoop (een fijne zithoek met non stop uitzendingen op een grote tv).

Om 17:00 uur als het park sluit gaan we naar huis. Moe, voldaan, tevreden, helemaal happy. Voor we op de snelweg zijn hebben we al een slapend kind op de achterbank met een glimlach van oor tot oor.