Afhalen in coronatijd

16 oktober 2020
Wat ontzettend balen dat de horeca weer dicht moet! Maar niet getreurd, velen van hen gaan niet bij de pakken neerzitten en bieden afhalen en bezorgen aan. Kun je toch het koken even aan een ander overlaten, zelf extra genieten van heerlijk bereid eten en de locale horeca steunen!

Pannenkoekenrestaurants

Hans & Grietje in Zeewolde
Het speelpark is wel geopend, met afhaalmogelijkheden! Je kunt gaan spelen en je pannenkoeken kunnen daarna mee naar huis genomen worden. Check hier meer informatie!

De Polderpannenkoek in Lelystad
Heerlijk pannenkoeken afhalen of lekker luxe thuis laten bezorgen. Super tof is de pannenkoekengourmet die je hier kunt verkrijgen. Check hier meer informatie!

De strooppot in Kraggenburg
Hier is een drive-inn geopend op vrijdag, zaterdag en zondag! Check hier voor meer informatie!

Smullen en spelen in Almere
Vanaf vrijdag 23 oktober 2020: De succesvolle Drive in & Take Away start weer! En ze hebben meer dan alleen pannenkoeken op de kaart staan! Tijdelijk bij Kids Specials met een * gratis Monster Masker (zolang er voorraad is). Check hier voor meer informatie!

Holland pannenkoeken in Dronten
Hier kun je vanaf nu heerlijke stamppotten afhalen! Check hier voor meer informatie!

Het grote kabouterbos in Dronten
Er kan nog steeds gespeeld worden in het kabouterpark of maak een heerlijke kabouterwandeling. Daarna lekkere pannenkoeken mee voor thuis! Check hier voor meer informatie!

De buitenlandse keuken

Happy Italy Almere
De heerlijkste pizza's en pasta's laten bezorgen of zelf afhalen!
Check hier voor meer informatie!

The Black Cockatoo in Almere
Dit superleuke lunchcafé is geopend voor afhalen. Ze zijn donderdag t/m zondag geopend. Zij serveren bijzondere gerechten met aandacht voor duurzaamheid en kwaliteit. Ook hebben ze heerlijke koffie, thee of chai met huisgemaakte taart. Extra fijn is dat als je in de stad bent met je kleintje en het heeft de fles of de borst nodig dat je bij hun lekker warm binnen kunt zitten! Check hier voor meer informatie!

Onderweg Almere
Heerlijk voor lunch of diner kun je nu ook terecht bij Onderweg voor afhalen. Lekker practisch aan de snelweg. Check hier voor meer informatie!

Hudson in Almere
Zijn jullie gek op food from the USA, dan is afhalen bij Hudson voor jou the place to be! Check hier voor meer informatie!

Bagels & Beans in Almere
De lekkerste bagels met een overheerlijk sapje to go haal je hier! Check hier voor meer informatie!

Brasserie Bakboord in Almere Haven
Genieten van een heerlijk uitgebreid menu of een geweldige (kinder)high-tea? Check hier voor meer informatie!

Paul Parkcafe
Bij Paul kun je terecht voor ontbijt, lunch, taart, high tea, borrel en diner! WAUW daar is volop keuze en vast voor iedereen wat wils uit je gezin! Check hier voor meer informatie!

TAART en meer!

Dorpsboerderij Dronten 
Iets te vieren? Of gewoon zin in taart? Bij De Dorpsboerderij in Dronten zijn heerlijke taarten te bestellen. Check hier voor meer informatie!


Gelukkig kunnen gezinsuitjes nog wel. We verzamelen ze nog steeds in onze uitagenda en op onze eropuit-pagina!