Kidsproof blogTerug

Cadeautjesinspiratie

3 januari
Lieke van webshop 'Leuk van Lieke' heeft voor ons super leuke cadeau-inspiratie bij elkaar gezocht! Handig voor als je kind een kinderfeestje heeft bijvoorbeeld of als je zelf even niet meer weet wat je voor een van je kinderen moet kopen. En helemaal leuk, deze cadeautjes zijn niet zomaar in de winkel te koop, dus je bent super origineel!
15 cadeautips
Kleine cadeautjes

De sensory bal (vanaf 6 maanden)
De sensory bal geeft stevige prikkels aan huid en spieren en is eenvoudig vast te houden. Dit helpt bij het leren ontdekken van het lichaam en de spieropbouw voor latere vaardigheden.

Varis vliegtuig (van 3 jaar tot 93 jaar)
Varis Toys heeft als enige de mogelijkheid om de bouwstenen zowel verticaal als horizontaal met elkaar te verbinden. Gemaakt van FSC gecertificeerd hout en voorzien van het “SpielGut” label. Deze set kan aangevuld worden met de andere Varis pakketten.

Foam puzzel - Verkeer (vanaf 2 jaar)
Deze Nat & Plak puzzel is makkelijk vast te houden door de grote stukjes, en heeft een afbeelding van het verkeer. Een trein, een auto, een boot en een stoplicht. Zelfs een overstekende schildpad is aanwezig.

Geheim agent stripboek (vanaf 8 jaar)
Stripboek van Geheim agent G. Ruwel op het leesniveau AVI M5. Voor lezers in groep 5. Bekend uit Dolfje Weerwolfje tijdschrift.

Badkrijt (vanaf 3 jaar, leuk tot en met 7 jaar)
Badkrijt is leuk om mee te tekenen op de tegels, en makkelijk schoon te maken met een natte doek. Kind blij én mama blij !

Kleine cadeautjesCadeautjes tussen €10,- en €20,-

Shapes'n shadows (vanaf 3 jaar, leuk tot en met 7 jaar)
Spelen met je schaduw, wie kent het niet. Met deze mooie set maak je zo de mooiste variaties en ontdek je het verband tussen licht, schaduw en vormen.

Offbits charakterkit - Infobit (van 7 tot 77 jaar)
Met elke kit maak je ten minste 3 verschillende out-of-the-box -modellen van deze robot. Met je eigen fantasie en creativiteit is er nog veel meer mogelijk!

Ivans hinge (vanaf 8 jaar)
Draai de Hinge alle kanten op om de voorbeelden op de 56 voorbeeldkaartjes na te maken. Begin eenvoudig maar al snel ben je verslaafd en wil je de patronen steeds een stapje moeilijker oplossen.

Strawbees Maker kit (vanaf 5 jaar)
Strawbees is een award-winning lichtgewicht bouw systeem voor alle leeftijden. Verbind de rietjes met de strawbees en maak alles wat je kan bedenken, een boemerang of een raket. Zelfs een sneeuwpop is mogelijk.

Sensory bal - Mega pak (vanaf 6 maanden)
Kleine kinderen worden uitgedaagd om achter de ballen aan te kruipen om de ballen te kunnen pakken. Om de bal te pakken te kunnen krijgen zal ook de coördinatie ontwikkeld moeten worden.

Cadeautjes tussen €10,- en €20,-Cadeautjes vanaf €20.-

Rits rups (vanaf 3 jaar)
Deze rups leert je kindje alle kleine handelingen die komen kijken bij het zelf aankleden. Het dicht doen van onder andere de rits, knoop of veters. Preferred Choice Award !

Race to 10 (vanaf 6 jaar)
Neem om de beurt een fiche en kies of je hier het beste een + of een - bij kan leggen. Probeer zo om in totaal bij de 10 te komen. Wie het eerste bij de 10 is, heeft die ronde gewonnen. Speel, heb plezier en help Sigma het aapje om de uitkomst 10 te maken.

Rondje plezier (vanaf 12 maanden)
Een drijvende puzzel die steeds weer anders gebruikt kan worden naar mate het kind ouder wordt. Start met de basis onderdelen van dit Rondje plezier. Zodra deze goed zit, ontdek dan waar de overige onderdelen allemaal passen en wat de mogelijkheden zijn.

XO brainer (vanaf 10 jaar)
Dit is géén 4 op een rij, en ook géén boter kaas en eieren. Dit is XO Brainer! Een strategisch gezelschapsspel dat sinds kort in Nederland verkrijgbaar is.

Cool circuits (vanaf 9 jaar)
Een puzzel met verschillende levels. Hij begint (redelijk) makkelijk, en is voor volwassenen ook nog lastig bij de hogere niveaus Dit spel heeft de Puzzel van het jaar prijs gewonnen.

Cadeautjes vanaf €20,-

Meer leuke cadeautjes shoppen of inspiratie opdoen? Bekijk snel het aanbod van Leuk van Lieke!