icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas

5x leuke fotoproducten

7 december 2020
Heb jij ook eindeloos veel leuke foto’s in je telefoon staan? Ik heb er duizenden. Van leuke uitjes en vakanties, grappige momenten én gewoon van alledaagse dingen. Ze zijn té leuk om alleen in mijn telefoon te bewaren, dus maak ik er graag andere dingen van en verras anderen ermee. Dit zijn mijn favoriete fotoproducten:
1. Foto’s in een doosje: het idee is zo simpel en toch zo leuk. Ik heb voor de verjaardag van mijn dochter alle hoogte punten van de afgelopen jaren uitgekozen en laten afdrukken in ‘polaroid-stijl’. Met een lint en kleine knijpertjes maakte ik er een originele verjaardagsslinger van! Daarna bewaar je ze in het doosje. Je kiest het ontwerp van het doosje én dat voor de foto’s. Op beide kun je schrijven om het nog persoonlijker te maken. Bekijk hier meer informatie over Foto's afdrukken via Smartphoto.2. Met dit kadootje hebben wij opa en oma verrast tijdens de lockdown, wat een succes! Een echte persoonlijke Ravensburger puzzel in een mooie doos met je lievelingsfoto! Naar keuze met 500, 1.000 of 1.500 stukjes. Ontwerp 'm hier!3. Ken je de IXXI’s met te gekke art afbeeldingen? Wist je dat je ze ook met eigen foto’s kunt maken? Kies voor één grote foto of per ixxi-vierkantje een eigen foto. Ik koost voor de IXXI-mini’s en maakte daarmee een enorme collage met ál onze vakantieherinneringen. Daar word ik elke dag weer blij van!4. Zo leuk om als kadootje te geven aan een peuter of kleuter: de vierkante kartonnen boekjes van Fotofabriek! Maak er zo’n extra stevig blokboekje met foto’s van alle familieleden, huisdieren en favoriete momenten. Wedden dat dit het lievelingsboekje wordt?5. Als herinnering voor later… Ik maak elk jaar een Albelli-jaarboek van alles wat we hebben meegemaakt. Door het jaar heen verzamel ik de leukste foto’s al in een apart mapje op mijn telefoon, dan is het niet meer zoveel werk om het boek te maken. De software van Albelli is gebruiksvriendelijk en biedt je heel veel extra mogelijkheden. Maak hier je eigen fotoboek.Herinneringen voor later maak je nu. Foto’s helpen je om je alles te blijven herinneren :)