5x leuke herfsttips voor thuis!

30 oktober 2020
Kastanjes, pompoenen en regenbuien... het is herfst! Vanwege de nieuwe maatregelen is er dikke kans dat jullie dit najaar meer thuisblijven dan normaal. Daarom deelt Flavourites.nl, dé plek waar je unieke webshops vindt, 5 leuke thuistips voor kinderen.

Grappen, grollen en kletsen

Familieklets van Gezinnig is hét spel dat voor dat gezellige familiemomentje zorgt.Het spel kent vier varianten: om te kletsen, om te doen, verzin een verhaal of speel het kletskwartet. Door de grappige opdrachten en vragen, rollen jullie over de vloer van het lachen én leer je je eigen kinderen beter kennen.



Zelf familieposters maken

Wie is er dol op D.I.Y.? Met Printcandy kun je heel gemakkelijk zelf posters maken en heb je een unieke accessoire voor in huis. Je maakt een poster in drie stappen: kies een ontwerp, selecteer een maat, en pas de kleur en tekst aan. Leuk om samen met je kinderen te doen. Wat zullen ze trots zijn als de poster hangt!



Natuurlijk kleuren met Crayon Rocks

Blijfwijs heeft een leuke en ondersteunende variant op wascokrijtjes: Crayon Rocks! Dit zijn wascokrijtjes gemaakt van sojabonen, in de vorm van kiezelsteentjes. De Crayon Rocks zijn gekleurd met natuurlijke minerale pigmenten uit planten en zijn daardoor volledig natuurlijk (en niet giftig!). Ideaal voor kinderen die vaak lekker creatief bezig zijn!



Stoere koekjes bakken

Tijd om de mouwen op te stropen en je handen lekker vies te maken (en daarna af te likken): we gaan koekjes bakken! Bakken is zó leuk om samen met je kinderen te doen. En met de koekvormpjes van Dille & Kamille wordt het nog leuker! Maak je koekjes extra stoer met deze dinosaurus uitsteekvormpjes, of kies voor ‘herfstige’ koekjes in de vorm van eikenblaadjes. Speels en lekker!



Turbo kleuren

Ken je de turbo grote kleur- en stickerplaten van Makii al? Leg de kleurplaten op de grond of op tafel, zet er een pot kleurpotloden naast, en je kinderen hebben uren kleurplezier! Door het plakken van stickers op de stickerplaat kunnen de kinderen zelf verhalen verzinnen. Alle stickers geplakt? Geen probleem, de stickers zijn herbruikbaar en er kan gewoon een nieuw verhaal verzonnen worden.



Nog meer thuisinspiratie nodig? Klik op de roze websitebutton voor de leukste webshops voor kinderen op Flavourites.nl! Naar de website