Herfstvakantie!

21 oktober 2019
Kidsproof Flevoland heeft voor jou de leukste tips verzameld voor deze herfstvakantie!
Herfstvakantie
Zit je soms met je handen in het haar en weet je even niet meer wat je nu weer zou kunnen gaan doen in de herfstvakantie? Bof jij even dat Kidsproof Flevoland er is! Achter de schermen zijn wij altijd ontzettend druk met het verzamelen van allerlei leuke, spannende, vernieuwende, sportieve, culturele, uitdagende uitjes voor jullie. Hoe tof is dat!

Als je je aanmeld om onze nieuwsbrief te ontvangen, dan krijg je deze super toffe tips ook nog eens gewoon in je mailbox! Hier lees je de nieuwste nieuwsbrief over de herfstvakantie! Er is echt heel veel te beleven en te ontdekken! Wat dacht je bijvoorbeeld van: de activiteiten bij GO! Have fun, het Aviodrome met de Space Academy, Jumpen Bij Jumping Jack,  Klimmen bij Klimpark Fun Forest Almere en Survival bij Outdoorpark SEC. Maar ook leuke activiteiten bij de Nieuwe Bibliotheek, voetballen, Theater en Film bij Kaf en Corrosia, knutselen bij de Intratuin en nog heel veel meer! Je vind deze tips in onze uitagenda! 

Op de eropuit-pagina vind je per thema heel veel leuke tips voor de herfstvakantie maar ook voor de rest van het jaar! Je kan zoeken op de volgende thema's: Natuur, Dieren, Actief, Speeltuin, Film & Theater, Educatie & Musea, Zwemmen & strandjes, Overnachten en Vakantiekampen. We kunnen ons bijna niet voorstellen dat er niet iets leuks voor jou en je gezin tussen staat!We wensen je heel veel plezier met het kiezen van een super leuk uitje wat bij jou past. Mocht je nog iets missen op onze site aan uitjes? Laat het ons hier weten!