Indoor sport en e-spelletjes in Flevoland

28 februari 2020
Ben jij de beste bowler op deze bol? De vetst-betaalde voetballer, coolste gamer, hipste hacker of meest gewaagde escape room artiest... het kan állemaal, in Flevoland.
Het is een toppunt voor kinderen: een dagje weg en dan kunnen gamen, sporten, of even compleet opgaan in de superspannende verhaallijn van een nagelbijtende escape room-ervaring.

Kidsproof heeft vier toffe activiteiten voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder en kies je favoriete dagje uit.

1. Gaming

The Game Box

Bij The Game Box in Almere kunnen niet alleen grote stoere kinderen en tieners volop interactieve videospelletjes spelen. Ook de allerkleinsten kunnen wegduiken in de tingelende wereld van games en digitaal avontuur.
Binnenkort verhuizen games als Piano Keys, Whack The Clown, Pac Man, Handdrummen, Rabbit Invasion Hollywood, Tubing, het geweldige, levengrote NERF GAME ook naar The Game Box.
Er is hier voor iedereen wel een spel die een magische glimlach op je gezicht tovert. Ook bij ouders en verzorgers. En wist je dat je met elk spel kaartjes verdient (afhankelijk van je score) waarmee je na afloop fantastische speeltjes en snoepjes kunt scoren?
Je dag kán niet meer stuk!


2. Escape Rooms

Emmelocked

Emmelocked is een avontuurlijke en een bloedstollend-spannende escape room waar je met maximaal zes personen de magische wereld van Emlia binnenstapt! Lukt het jullie om de belangrijkste beschermer van het levenswater te redden van zijn verschrikkelijke ontvoering? Er is nog maar één nacht om Emlia te redden, nog enkele momenten totdat de bloedmaan niet meer vol is en de onbalans volledige destructie betekent. Kun jij (samen met familie en / of vrienden) in 60 minuten het vitale werk van Ywflyn afmaken en Exos voor goed dwarsbomen? Wat deze wonderlijke escape room nóg bijzonderder maakt is dat het in een natuurlijke omgeving is opgezet. Veel plezier gewenst, kracht én succes op deze heldhaftige reis!

The Hackerroom

Met maximaal 7 personen ga je in The Hackerroom de strijd aan tegen HAL2000, een kwaadaardig netwerk van criminele hackers die artificiële intelligentie en data stelen en lekken, met de meest afgrijslijke gevolgen van dien. Dat kan jij - als deel van het ‘white-hat-hacker leger’ natuurlijk niet laten gebeuren. Laat jouw digitale krachten en kennis los op HAL2000 en bescherm gedurende 90 minuten onze belangrijke gecomputeriseerde generatie vanuit het Global Information Center. Ben je slim en ‘tech-savvy’ genoeg? The Hackerroom bevindt zich in De Nieuwe Bibliotheek Almere.




3. Bowling


Bowling Lelystad

Bowlen, eten, lachen... dit is een recept waar Bowling Lelystad goed bekend mee is. De 15 bowlingbanen hebben een bestelcomputer zodat je nooit lang op je drankjes en hapjes hoeft te wachten. Ook zijn er hulpstukken om de kleintjes te helpen de ballen te rollen en gaan de goten bij bowlende kinderen automatisch omhoog (en voor de volwassenen weer omlaag). Nu maar goed oppassen dat de kleintjes niet toch winnen van de grotere spelers!

Bowling Almere

Bij Bowling Almere kun je samen met het hele gezin lachen, gieren en brullen tijdens het bowlen. Schep op dat je de beste bent en rol die ballen zo behendig dat je iedereen ver achter je laat. Dit moderne bowling centrum heeft 24 prachtige banen met led-verlichtig, een grand café, en een restaurant. Voor de kleintjes zijn er speciale kinder-bumpers zodat zij ook lekker mee kunnen spelen.

Bowlingcentrum Optisport Flevoland

Nonchalant strike na strike gooien, uit de losse hand, en de hele familie of vriendengroep laten zien hoe goed jij bowlt? Dat is geen probleem bij Bowlingcentrum Optisport Flevoland in Dronten. Er kunnen maximaal zeven spelers per baan bowlen.


4. Voetbal

De Voetbalfabriek

Wát een sensatie! Voetballen, zónder last te hebben van wind, regen of felle zonneschijn? Dan kan, bij De Voetbalfabriek in Almere, waar je naar hartelust kunt genieten van 1500 vierkante meter aan voetbalactiviteiten. Alles staat in het teken van voetbal, dus je kunt hier behalve voetballen ook voetgolf spelen, alsmede teqball, voetbaltennis, voetbaldarts en voetbalpool. Ook is er een boardingveld, een pannaveld en een snelheidsmeter. Let op: kicksen zijn er verboden, makkelijk zittende (sport-) kleding is wél superhandig. Iedereen is welkom, al is 6 jaar zijn wél handig. Douches zijn er niet, kluisjes wel. Kom snel een balletje trappen! Oefen je techniek, versterk je kracht en heb vooral PLEZIER.



Tip: De Flevomusketiers in Lelystad zoeken nog stoere jongens en meiden voor hun basketbalteam. Wie staat er te springen? Basketbal is namelijk ook een geweldige binnensport! Naar de website