Sinterklaas Intochten 2022

4 oktober 2022
"Oh kom maar eens kijken", "Daar wordt aan de deur geklopt", "Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht", je kan ze vast allemaal zo weer meezingen! Dat is maar goed ook, want het Sinterklaasfeest is weer in aantocht en daar horen al deze klassiekers bij natuurlijk.

Wij hebben weer geprobeerd zoveel mogelijk intochten voor je op een rijtje te zetten. Lees je snel verder? Dan weet je precies waar je moet zijn dit jaar in Flevoland!
Sinterklaasintochten 2022 in Flevoland
Komende periode zullen we dit blog continu blijven updaten met actuele informatie over alle intochten. Kom dus regelmatig even langs om deze updates te lezen!

Sinterklaasintocht in Almere Buiten
De Sint komt dit jaar samen met zijn Pieten naar het Globeplein om er samen met de kinderen een mooi feest van te maken. Zorg je dat je erbij bent! Op zaterdag 19 november van 11.30 tot 14.30 uur.Sintparade in Almere Centrum
Op zaterdag 12 november komt Sinterklaas met de Sintparade aan in Almere Centrum! Startpunt is op Esplanade. Sinterklaas neemt de tijd om naar een ieder te kunnen zwaaien, uiteindelijk komt de stoet aan in de Stationsstraat waar de Sintparade eindigt. Kom gezellig langs!

Sinterklaasintocht in Elburg
Op zaterdag 12 november wordt Sinterklaas verwelkomd in Elburg! Om 14.15 uur begint het programma in afwachting van de stoomboot met aan boord Sinterklaas. Rond 15.00 uur meert de stoomboot, met aan boord ruim 200 pieten, aan in de haven van Elburg. Op de Vischmarkt staat een podium waar Sint en het publiek getrakteerd worden op optredens en ander vermaak.

 
Sinterklaasintocht op Urk
Op 19 november kun je de Sint verwelkomen op Urk!

Sint in Zeewolde
Sinterklaas en zijn Pieten komen dit jaar op 19 november aan in Zeewolde!

Sint in Lelystad
Bataviahaven is op zaterdag 12 november het toneel van de intocht van Sinterklaas. De Sint komt zo rond 11.30 uur aan de kade met zijn roetveegpieten en wordt ontvangen door onze burgemeester die de Sint welkom zal heten. Onder vrolijke muzikale begeleiding zal de Sint langs de stoet van kinderen en ouders lopen!
Sint Intocht Dronten
Voor nu is er alleen bekend dat Sinterklaas op 19 november naar Dronten komt.

Intocht Sint Swifterbant
Voor nu is er nog niks bekend.

Sintintocht Biddinghuizen
Voor nu is er nog niks bekend.De landelijke intocht van Sinterklaas is dit jaar op zaterdag 12 november 2022 en dat zal zijn in Nederland in Hellevoetsluis!

We hebben trouwens ook een blog geschreven over de verschillende Sinterklaasactiviteiten die overal georganiseerd worden in Flevoland. En volg je ons al op facebook en instagram? Daar vind je de laatste updates van uitjes, foto's en soms ook wel eens een toffe winactie!

Fijne Sinterklaastijd namens het hele Kidsproof Flevoland-team! Naar de website