Winterse vakantiehuisjes

2 december 2021
Een paar dagen weg in de kerstvakantie, of een weekendje in de winterse maanden? Kies een leuk vakantiehuisje voor een weekend weg of een korte vakantie met je eigen gezin, of met opa en oma erbij. Misschien wel gezellig met vrienden in het huisje naast jullie? Onze collega’s van Kidsproofvakantie.nl hebben een aantal superleuke vakantiehuizen voor de winter op een rijtje gezet!
Foto: Landgoed Ruwinkel in de winter

Vakantiepark Erve Kleilutte

De vakantiehuizen van dit kleinschalige vakantiepark in Twente zijn zó mooi; heerlijk om hier knus te verblijven tijdens winterse dagen. Van Tiny House tot FamilieVilla! Kinderen kunnen veilig buiten spelen. En is het daar te koud voor? Dan is er gelukkig de toffe binnenspeelruimte! Lees meer over dit vakantiepark.


Camping de Wildhoeve

De thermostaat staat in het zwembad op standje 'subtropisch'; elke dag spetterpret dus! De camping ligt midden in een bosrijke omgeving waar veel te doen is en ook dichtbij Apenheul, Burgers Zoo en De Julianatoren voor leuke dagjes uit. Kies je bostent of boshuis



Landgoed Ruwinkel

Kies een vrijstaand kids-vakantiehuis met heerlijke speelkamer, een vakantievilla waar ook ruimte is voor de hond of een lekker ruim familiehuis voor gezellige kerstdagen op de Veluwe! Op het park kun je zwemmen, knuffelen met de dieren en heerlijk eten. Lees meer over dit vakantiepark in de Gelderse Vallei 



Guesthouse Hotel

Wat dacht je van een dagje Winter Efteling deze kerstvakantie? Maak het feest compleet en overnacht in één van de toffe familiekamers (tot wel 8 personen) in het Guesthouse Hotel op 500 meter lopen van de Efteling. Bekijk die gave familiekamers van dit hotel in Kaatsheuvel! 



Hoeve de Plei

Kerst in Zuid-Limburg... dat is gaaf om eens mee te maken! Leuk logeren doe je bij Hoeve de Plei, waar je als ouders in de gezellige familiekamers kunt ontspannen terwijl de kinderen lekker liggen te slapen op hun eigen verdieping. Bekijk deze mooie accommodaties in Limburg



Buitenverblijf Huiskenshof

Een mooie oude boerderij in Limburg huisvest hippe, lichte vakantiewoningen voor 2, 4 of 6 personen. Kom je met de hele familie? Huur dan alle kamers en maak gebruik van de gezamenlijke ruimtes voor een gezellige borrel & diner. Boek nu met korting!




't Eekhoornnest

De prachtige vakantiehuizen voor 2 tot 10 personen op dit kleinschalige, autoluwe vakantiepark aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug zijn omgeven door bos of hebben een prachtig wijds uitzicht op weilanden; instant natuurbeleving! Bekijk de mooie vakantiehuizen! 




Buitenhotel De Vreemde Vogel

Dit buitenhotel heeft héle bijzondere accommodaties én een escaperoom, speciaal voor gezinnen met kinderen vanaf 4! De curlingbaan op het overdekte winterterras en de kampvuurtjes met marshmallows maken het extra sfeervol! Een béétje vreemd, maar zó leuk! Lees meer over de Vreemde Vogel!




Veel plezier tijdens jullie weekend weg of vakantie deze winter!

Kidsproofvakantie.nl biedt (groot)ouders inspiratie voor een weekendje weg of vakantie met kinderen in Nederland. Op Kidsproofvakantie.nl vind je de leukste familiecampings, kindvriendelijke vakantieparken en bungalowparken, natuurhuisjes en kidsproof vakantiehuizen voor een lang weekend weg met Pasen, Pinksteren, Hemelvaart, en voor een weekje weg in de meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie.

Zoek je leuke uitjes in de buurt van je vakantiehuisje? Bekijk dan de Uitagenda van Kidsproof.nl voor de leukste kinderuitjes en gezinsactiviteiten!