Kidsproof blogTerug

Kidsproof Flevoland

18 januari
Nieuw jaar, nieuwe plannen! Wij beginnen het nieuwe jaar gelijk met groot nieuws: Kidsproof Almere en Kidsproof Lelystad gaan vanaf nu sámen verder als Kidsproof Flevoland!
Eerder dit jaar brachten we al een speciale Kidsproof Flevoland plattegrond uit en daar kregen we zoveel enthousiaste reacties op. En dat is natuurlijk niet gek: er zijn rondom Almere en rondom Lelystad nog heel veel leuke uitjes en adresjes die óók op onze site horen! Denk bijvoorbeeld aan de Orchideeen Hoeve (Noordoostpolder), Flevonice (Biddinghuizen) en Hans & Grietje (Zeewolde).

En als je in Almere woont, dan is het echt de moeite waard om bijvoorbeeld voor zwembad de Koploper, Aviodrome en Natuurpark Lelystad een keertje naar Lelystad te rijden.

Woon je in Lelystad? Dan zijn Stadslandgoed de Kemphaan, Jumping Jack, Veiligheidsmuseum PIT en Outdoorpark SEC Survivals in Almere échte aanraders. Er is nog zoveel leuks te ontdekken in onze regio! En de regio is nog zoveel groter dan alleen Almere & Lelystad.

Door voortaan als Kidsproof Flevoland verder te gaan bieden we je nóg meer zoekgemak en inspiratie. Alle inspiratie is voortaan op één site terug te vinden. Wil je dichtbij huis zoeken? Gebruik dan de filteroptie ‘Locatie’ om alleen tips bij jou in de buurt te zien.

Natuurlijk kunnen we jullie alleen écht inspireren met hulp van al die leuke ouders uit de provincie. Dus, heb je zelf een leuke tip (bijv. clubje, kinderfeestje, event of restaurant) ontdekt die nog niet op Kidsproof Flevoland staat? Of wil je jouw tips een keer delen in een blog? Stuur mij een mailtje via flevoland@kidsproof.nl!

Wij gaan de komende tijd zoveel mogelijk leuke uitjes voor je verzamelen in heel Flevoland, we hebben er zin in!

Liefs, Susanne