Liefste mama......

3 mei 2019
Deze dag kan niet meer stuk, wat heb ik toch een geluk. Echt, ik ben ontzettend blij, met een moeder zoals jij. Vandaag draait het allemaal om jou, dus kom nu maar gauw. Ik heb zin om samen op avontuur te gaan..........................
Moederdagconcert bij Kubus Lelystad
Op Moederdag kan je je moeder dit jaar op een speciaal concert trakteren. In de theaterzaal is live muziek en in de foyer staat lekkere appeltaart klaar. En het is ook nog eens helemaal gratis!



Lasergamen met Moederdag!
Met het gezin wat leuks én actiefs doen op Moederdag, het kan vandaag bij Gladiator Sports. Doe mee met een potje lasergamen (8+), moeders mogen gratis! Maak teams en ga de strijd met elkaar aan. De laserwapens houden een persoonlijke score bij zodat je na afloop kunt zien door wie en hoe vaak je geraakt bent.

Mother&Daugther HighTea Event
Een groot moederdag event waar alle moeders samen met hun dochters in de watten worden gelegd, een make over kunnen ondergaan en natuurlijk is er de mogelijkheid om ook heerlijk te shoppen en aan te schuiven aan een overheerlijk high tea!!

Ga met zijn allen op pad bij Outdoorpark SEC Almere met Moederdag! (4+)
In dit leuke Moederdag Avontuur op 12 mei vanaf 14:00 ga je samen op zoek naar een schat! Op het strand kom je aanwijzingen en uitdagingen tegen die je op weg helpen. Samen ga je verschillende proeven doen als puzzelen, gotenspel, de eetproef, vuur maken en nog veel meer. Bij elke proef verzamel je SEC munten. Hoe meer SEC munten je verzameld hoe makkelijker de eindproef wordt! Dus doe je best!



Amboula Jeugdtheater 6+
Hoera, je bent jarig! Maar wat doe je als je helemaal alleen bent? Nieuwe vrienden maken om een feestje mee te bouwen natuurlijk! Maar hoe doe je dat, als je het land waar je bent nog niet zo goed kent? Theatermaker Achref Adhadhi is zelf nog maar kort in Nederland. Voor deze familievoorstelling onderzocht hij hoe je nieuwe vriendschappen sluit. Veel grappen maken, dat helpt. Dan heb je geen woorden nodig om er samen een feestje van te maken.

Het Zwanenmeer
Het ballet der balletten! Kom jij ook meegenieten bij het Nationale Ballet? Op zondag 12 mei is er een speciale inleiding voor kinderen. Hier wil je bij zijn!

Dierenvriendjespad 6+
Samen met de Dierenvriendjes ga je op ontdekkingstocht en beleef je avonturen in het Zuigerplasbos. Tijdens de wandeling krijg je een spel mee met daarin een aantal opdrachten. Zoek met de kleurenwijzer naar takjes voor een vogelnest, loop als een eend of spring als een kikker. Kwaak, kwaak!

Alpaca high-tea
Speciaal voor moederdag kun je bij de Indoor Boshut tussen de mega zachte alpaca's samen genieten! Wat is nou origineler dan een alpaca high tea? Heerlijk tussen deze mega-zachte knuffelbeestjes gaan jullie een onvergetelijke Moederdag tegemoet.

Moederdag High Tea
Een heerlijke Moederdag verwennerij bij Smullen & Spelen! Naast het smullen van allerlei lekkernijen kan er natuurlijk volop gespeeld worden in de speeltuin buiten, de speelhoek binnen of bij de legowand. Kan mama na de high tea nog even ontspannen aan tafel blijven zitten!




En als je nog een knutsel wil maken voor mama dan kun je hier terecht:

Workshop onderzetters makenbij Intratuin Almere & Lelystad op woensdag 8 mei 2019
Wat leer je:Speciaal voor Moederdag kunnen kinderen een moederdagcadeau komen knutselen: je gaat ‘plantfossielen’ onderzetters maken van klei, blaadjes en bloemetjes. Vieze handen maken mag!

Kom op zaterdag 11 mei naar Buitencentrum Almeerderhout voor een creatieve middag: knutselen voor mama! 4+
In de Beverburcht in het buitencentrum liggen allerlei natuurlijke materialen voor de kinderen klaar om een mooi cadeau te knutselen voor Moederdag. Ouders zijn ook welkom, maar... de moeders mogen natuurlijk niet spieken!




Uiteraard kun je ook een van onze eerdere moederdagblogs lezen, 6 moederdag verwenttips & DIY ideetjes voor moederdag!

Hoe je ook deze dag doorbrengt, ik wens je een fijne Moederdag toe!