Moederdag tips uit Flevoland

5 mei 2020
Je moeder op Moederdag verrassen in Corona-tijd kan gelukkig nog steeds! Bestel een lekker ontbijtje, maak een mooi knutselwerkje, ze is vast blij met alles wat je speciaal voor haar bedenkt.

Jungle Moederdagontbijt

Avontuurlijk moederdag ontbijt/ brunchpakket bij Almere Jungle. Bestel nu bij Almere Jungle een heerlijke box vol lekkers met een Jungle-achtig cadeautje erbij! Bestellen tot vrijdag 8 mei, ophalen 9 of 10 mei. Voor 1 persoon €14,95 en elk extra persoon €12,50.



Moederdagbox

Bestel een heerlijke moederdag box bij Take a Break Espressobar in Almere Poort. Heerlijk voor het ontbijt of voor de lunch! Kost €19,95 en word 10 mei tussen 9 en 11 uur bij je bezorgd.

Moederdag/Vaderdag fotoshoot

Er worden prachtige foto's gemaakt van de kinderen/kleinkinderen, leuk als kado voor ouders en/of grootouders.
Bij deze fotoshootactie krijg je een fotolijstje met hartje voor een foto van 10x15 cm gratis. De 20 beste foto`s worden binnen 3 dagen digitaal verstuurd in hoge resolutie via WeTransfer naar uw email. De kosten voor deze shoot bedraagt €75,- per shoot. De shoot is op locatie of in de thuisstudio en de 1,5 meter regel wordt in acht genomen. 



Moederdag Brunch Box

Verwen moeder met een heerlijke box vol lekkers van Neigbours-Kitchen. Bestellen kan tot zaterdagmiddag 12:00 uur. Kosten zijn €21,95 en bezorgen is € 3,50 (gratis bezorgd in Nobelhorst en Oosterwold). Er worden in totaal 30 boxen gemaakt met verse producten dus wees er snel bij met bestellen. Ze doen er ook nog een mooi kaartje bij die je zelf kunt schrijven of dit kunt laten doen.



Taartjes Box

Voor de liefste mama van de wereld bestel je de Taartjes Box van Lekkers van Truus. In de box zit iets liefs en lekkers van hoge kwaliteit. Met de inhoud kun je je moeder trakteren of verrassen op een luxe thee- of koffiemoment gewoon thuis. De box bevat 3 soorten gebak, luxe chocolade met koffie en thee. Met de #liefsvan kaartjes stuur je een persoonlijke boodschap mee. Op moederdag wordt deze box ook nog eens bij je moeder thuis bezorgd! Nu voor maar €12,50 ipv € 17,50.