10x gezellige overnachtingsadresjes met kinderen in Flevoland

27 mei 2022
Joepie, op vakantie naar Flevoland! Een ideale vakantiebestemming voor de zomer, want het is heerlijk met alle strandjes en natuur! Willen jullie een weekendje of weekje met het gezin naar Flevoland, maar heb je nog geen fijn vakantieadresje dat geschikt is voor kinderen? Bekijk 10 aanraders voor overnachtingsadressen in Flevoland! 
 

CampSpirit

Ben jij op zoek naar een écht originele vakantie met de kinderen? Ga dan avontuurlijk kamperen op een onbewoond eiland in een Indianen tipi of een Mongoolse yurt! Deze toffe tenten vind je bij CampSpirit op eiland De Kluut, gelegen midden in het Veluwemeer, vlakbij Harderwijk en Biddinghuizen. 

Camping Waterhout

Camping Waterhout is een fijne familiecamping in Almere en ligt op een unieke plek: midden in de natuur van Almere en in de Noorderplassen waar de kinderen lekker kunnen spelen, zwemmen, varen en vissen. Deze gezellige plek is zeker geschikt voor families, voor een fiets-, skeeler-, vaar-, vis- of wandelvakantie!

Landal Waterparc Veluwemeer 
Voor echte waterfanaten ben je bij Landal Waterparc Veluwemeer in Biddinghuizen aan het juiste adres. De prachtige appartementen en sfeervolle villa's zorgen voor een heerlijk comfortabel verblijf. Huur een bootje in de jachthaven of neem een duik in het zwembad. Er is een geweldige indoorspeeltuin waar je lekker je energie kwijt kunt of doe mee met het animatieteam!

Landal Waterparc Veluwemeer

Strandhoeve

Van groepsaccommodatie tot Bed & Breakfast: bij de Strandhoeve in Baarlo wordt iedere vakantie een feestje! Een aanrader: bij de Strandhoeve kun je ook heerlijk met de hele familie uiteten. Er staan originele gerechten op de kaart, er is voor ieder wat wils!


Europarcs Zuiderzee
Bij EuroParcs Zuiderzee in Biddinghuizen hoeven de kinderen zich geen moment te vervelen! Zo kun je naar het subtropisch zwemparadijs gaan, spelen aan het zandstrandje, spelen in het indoor speelpaleis, bowlen, meedoen met het animatieteam en nog veel meer! 

TIP: bekijk hier ook toffe vakantiekampjes voor kinderen in Flevoland!

Natuurcamping Kemphaan

Midden in het groene geheim van Flevoland, aan de rand van Stadslandgoed de Kemphaan in Almere, ligt Natuurcamping de Kemphaan. Op het kampeerterrein hebben de kinderen binnen een mum van tijd vriendjes en vriendinnetjes gemaakt. Zij kunnen zich eindeloos vermaken op de camping zelf of in de aangrenzende bossen. Of ga naar de Aapeilanden of neem het Dierenvriendjespad! 

Vakantie in Flevoland

Camping de Konijnenberg
Bij Camping de Konijnenberg beleef je een heleboel recreatieplezier met het hele gezin! Daarnaast kun je hier naast het meenemen van je eigen tent kiezen voor een luxe chalet of clamping. Een fijne camping midden in de bossen van Harderwijk (ongeveer 15 vanaf Flevoland) en dichtbij het Veluwemeer. Daarnaast kun je lekker zwemmen in het overdekte zwembad op de camping en spelen in de grote speeltoren! 

Swifterkamp Natuurpark Lelystad 
Voor een echt originele vakantie, ben je bij Natuurpark Lelystad aan het juiste adres. Hoe is het om te slapen in de prehistorie? Op deze schitterende locatie bevindt zich een klein dorpje genaamd Swifterkamp. Het dorp, momenteel twee boerderijen, een jager-verzamelaarhut en drie bijgebouwen groot, ademt de sfeer uit van lang vervlogen tijden. Superleuk voor kids die alles willen weten over geschiedenis!

Swifterkamp

Marina Muiderzand 
Overnachten in een drijvende chalet, een safaritent, tiny wagon of waterbubbel? Dit zijn allemaal mogelijkheden bij Marina Muiderzand! Voor een rustige vakantie, Flevoland ontdekken, een sportief avontuur zoals zeilen, fietsen, zwemmen bij de strandjes en meer: je beleeft het bij Marina Muiderzand!

At Sea camping
Bij At Sea in Dronten overnacht je in een compleet gemeubileerde safaritent aan het water. Ideaal voor watersporters, strandliefhebbers en sportvissers. De safaritenten zijn geschikt voor zes mensen. Vanuit de tent loop je zo naar het privéstrand of de aanlegsteiger! Ideaal voor een vakantie bij het water.

TIP: bekijk hier leuke strandjes in Flevoland!

Naar de website